- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
- Konu Sahibi hederahelixx
-
10 tane okudum Allahım şifa versin bebeğinize okudukça yazarım yine
İnşallah rabbim acil şifasını versin bebeğinizin.
10 tane okudum
Boş kaldgm her saat her saniye okurm rabbim şifa versin insallh
Rabbim şifasını versin inşallah tez vakitte sağlıkla kucağınıza alırsınız10 adet okuyorum bende Allah’ım yardımcınız olsun
15 tane okudum Rabbim bebeginizi size bağışlasın tez zamanda şifa versin yavrunuza inseAllah
Amin inşallah.Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun30 tane okudum Rabbim şifa versin inşaAllah..
Çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim dualarım sizinleAmin inşallah.Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun
Bebeğimden haberler iyi yönde gelmeye başladı entübe durumdan extube duruma geçti bu kısmı da atlatırsak sanırım geriye birşey kalmıyor.Dua edin bize
13 tane okudum inşallah en kısa zamanda bebeğiniz yanınızda olur
Amin çok teşekkür ederim10 tane okudum Allah şifa versin
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun10 tane okudum Allah acil şifalar versin sag salim kucaginiza almak nasip etsin
Ya şafi esmasiyla şifa diliyorumMerhaba hanımlar
27 Ağustos'ta bebeğim acil olarak sezeryanla alındı ve ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için entübe edildi.Suan yoğun bakımda
Sizden ricam bebeğimin sağlığı için okuyabildiğiniz kadar Salat-ı Tefriciye duası okuyarak bana sayısını bana bildirebilir misiniz?
30 tane de ben okuyacam İnşAllah
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sizlere bağışlasın evladınızı
5 tane okudum.Allah safi ismiyle sifa versin
Çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsunYa şafi esmasiyla şifa diliyorum
Kadir suresini de okuyun günlük kırk adet
Olur mu
10 tane de ben okudum.Kuzucuğuma şifa olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda yavrunuza kavuşmayı nasip etsinMerhaba hanımlar
27 Ağustos'ta bebeğim acil olarak sezeryanla alındı ve ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için entübe edildi.Suan yoğun bakımda
Sizden ricam bebeğimin sağlığı için okuyabildiğiniz kadar Salat-ı Tefriciye duası okuyarak bana sayısını bana bildirebilir misiniz?
Bebeğiniz vre mi?Çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
Enfeksiyon miktarı düştü ama hala istenen değerden biraz fazlaymış.
Bugün tekrar antibiyotiğini değiştirdiler 7 günlük süreçte birde bu antibiyotik ile tedavi görecek çok şükür durumu en baştaki duruma göre daha iyi ve iyiye gidiyormuş
30 tane okudum bende Rabbim şafi ismi ile şifa versin hayırlı şifalı güzel haberler nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
Enfeksiyon miktarı düştü ama hala istenen değerden biraz fazlaymış.
Bugün tekrar antibiyotiğini değiştirdiler 7 günlük süreçte birde bu antibiyotik ile tedavi görecek çok şükür durumu en baştaki duruma göre daha iyi ve iyiye gidiyormuş.
Ahhhh canım benimmm allahım en acil zamanda şifalar versin , en kısa zamanda dağlıkla mutlulukla ferahla bebeğine kavuşursun inşallah , eğer bitmediyse bende alabilirim . Benim de bebeğim erken doğum kaynaklı sezaryana alındım ve bebeğim yoğun bakımdayken entübe edildi . Beler yaşadığını neler hissettiğini çok derinden yaşıyorumMerhaba hanımlar
10 tane de ben okudum.Kuzucuğuma şifa olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda yavrunuza kavuşmayı nasip etsin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim30 tane okudum bende Rabbim şafi ismi ile şifa versin hayırlı şifalı güzel haberler nasip etsin inşallah
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah dualarım sizlerleAllah razı olsun çok teşekkür ederim
Çok kötü bir süreç bugünler hemen geçsin istiyorumAhhhh canım benimmm allahım en acil zamanda şifalar versin , en kısa zamanda dağlıkla mutlulukla ferahla bebeğine kavuşursun inşallah , eğer bitmediyse bende alabilirim . Benim de bebeğim erken doğum kaynaklı sezaryana alındım ve bebeğim yoğun bakımdayken entübe edildi . Beler yaşadığını neler hissettiğini çok derinden yaşıyorum
Vre ayrı bir tür mu bilmiyorum ama enfeksiyon oranı fazlaydı antibiyotik tedavisi görüyor suanBebeğiniz vre mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?