Erenn Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2009 2.592 1.319 248 Diğer 2 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Erenn #1 Hanımlar regl dönemlerini çok yoğun yaşayanınız varmı?buna engel olmak için denediğiniz yöntemler varmı? (Doktorada gittim )
Hanımlar regl dönemlerini çok yoğun yaşayanınız varmı?buna engel olmak için denediğiniz yöntemler varmı? (Doktorada gittim )
S Sevimce Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Eylül 2009 99 4 318 Hollanda 2 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Erenn #2 bende de adet kanamasi cok oluyor hormon bozuklugundan da olabiliyor bu ?
D dr_demet Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2011 26 0 36 İzmir 2 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Erenn #3 Erenn .!.: Hanımlar regl dönemlerini çok yoğun yaşayanınız varmı?buna engel olmak için denediğiniz yöntemler varmı? (Doktorada gittim ) Genişletmek için tıkla... muayene oldumu diyosunuz ama hala sorun devam ediyor sanırım?
Erenn .!.: Hanımlar regl dönemlerini çok yoğun yaşayanınız varmı?buna engel olmak için denediğiniz yöntemler varmı? (Doktorada gittim ) Genişletmek için tıkla... muayene oldumu diyosunuz ama hala sorun devam ediyor sanırım?
Erenn Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2009 2.592 1.319 248 Diğer 2 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Erenn #4 Evet dr un biri çok iyide bir prof.du. Bu yüzden rahim içi araçta kullanamıyorum mesela(spiral yani)