Yoğun adet kanaması ve ara kanamalarla başım dertte

Silenceangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
50
3
86
Eskişehir
Kızlar umarım içinizde bana fikir verebilecek birileri vardır.. 3 ay önce yazz kullanmaya başladım korunmak için değil de tedavi amaçlı. İlk ay sorunsuz geçti ilacı bitirdim adetimi gördüm sonra yeni kutuya başlayınca olanlar oldu 2. kutuda ara kanama başladı kutu bitene kadar devam etti sonra adet oldum ama ilk kez adetim 7 güne kadar uzadı.. 3. kutuya başladım adetim bitti ama ara kanamalar gene başladı ve kutu boyunca devam etti lekelenmelerim geçen hafta üçüncü kutuyuda bitirdim dedim artık bırakıcam. İlacı bıraktım adet oldum bugün 1 hafta oldu kanamam hala bitmedi.. İlacıda bıraktım bir daha kullanmadım.. Ama son iki aydır ara kanamalarla beraber adet dönemlerimide çok uzun ve yoğun yaşıyorum ilacın etkisindendir diye düşündüm doktorada gitmedim, en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum eğer biraz daha devam ederse kanamam.. Ama eğer bilgi sahibi olan varsa bu konuda daha önce yaşamış olan birazcık aydınlatırsa sevinirim. Bekarım ayrıca daha 20 yaşındayım ilacı kullanmadan önce hiç böyle sorunlarım yoktu herhalde ilaçtan oldu ama çok kan kaybettiğimi düşünüyorum 2 aydır bitmeyen kanamalarım yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…