- 24 Ekim 2011
- 125
- 18
-
- Konu Sahibi hayaletmavisi
Canım benimde diğer insanlara nazaran hep çok gelirdi hatta kullandığım ped sayısını duyunca insanlar inanmazfi ve ağrılı geçerdi düzensizdi polipten suphelenmisti doktorum bı kontrol ettir istersen kist konusunda bı bilgim yok malesef ama doktoruna mutlaka danış gerekirse hatta rahim filmi bile çektir çok iyi anlıyorum seniarkadaslar kronik hastalıklarım var.bir süredir adet olamadım.(epey sure)
en son bir ay evvel yumurtlama göstergesi oldu seffaf akıntı bu defa regl olacak dedim olmadı bu ay gene seffaf akıntı oldu sonra o bitti kanamam basladı.ama hayatımda böyle kanama yasamadım arkadaslar bugun 2. gun.ciddi sekilde kanamam var .
balık yagı hayvansal omega
ayrı bi bitkisel omega yag
ve aspirin aldım
bu ücü kanamayı arttırır mı?
yoksa iki yumurta olustu ikisi birlikte mi catladı
hava da cok sıcak o nedenle de arttı mı acaba kanama
bende çikolata kisti de var .kanamada pıhtı yok acık renkli kan geliyor.
umarım birileri cevap yazar.endiselendi acıkcası
kansızlığınız var mı ? eğer kanınız çok düşülse vücuttaki herhangi bir kanamada olması gerekenden fazla kan gelir.
tahlil yaptırın derim.
Aspirin kan sulandırır ama reglide böyle etki eder mi bilemiyorum. Bence doktora gidip ne olduğunu öğrenmelisinizarkadaslar kansızlıgım yoktu ama böyle kanarsam kansız kalırım. acaba asprin kanama arttırır mı ?
regl iken gitmedim hic gidilir miPolip veya miyom olabilir canım doktora görün en kısa zamanda
Gidilirregl iken gitmedim hic gidilir mi
arkadaslar kronik hastalıklarım var.bir süredir adet olamadım.(epey sure)
en son bir ay evvel yumurtlama göstergesi oldu seffaf akıntı bu defa regl olacak dedim olmadı bu ay gene seffaf akıntı oldu sonra o bitti kanamam basladı.ama hayatımda böyle kanama yasamadım arkadaslar bugun 2. gun.ciddi sekilde kanamam var .
balık yagı hayvansal omega
ayrı bi bitkisel omega yag
ve aspirin aldım
bu ücü kanamayı arttırır mı?
yoksa iki yumurta olustu ikisi birlikte mi catladı
hava da cok sıcak o nedenle de arttı mı acaba kanama
bende çikolata kisti de var .kanamada pıhtı yok acık renkli kan geliyor.
umarım birileri cevap yazar.endiselendi acıkcası
evet çikolata kistim vardı ameliyatlık değil denmisti o mu sorun cıkardı acaba?