yogun adet kanaması nede olur yardım lutfen

hayaletmavisi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
125
18
arkadaslar kronik hastalıklarım var.bir süredir adet olamadım.(epey sure)
en son bir ay evvel yumurtlama göstergesi oldu seffaf akıntı bu defa regl olacak dedim olmadı bu ay gene seffaf akıntı oldu sonra o bitti kanamam basladı.ama hayatımda böyle kanama yasamadım arkadaslar bugun 2. gun.ciddi sekilde kanamam var .

balık yagı hayvansal omega
ayrı bi bitkisel omega yag
ve aspirin aldım

bu ücü kanamayı arttırır mı?

yoksa iki yumurta olustu ikisi birlikte mi catladı

hava da cok sıcak o nedenle de arttı mı acaba kanama

bende çikolata kisti de var .kanamada pıhtı yok acık renkli kan geliyor.

umarım birileri cevap yazar.endiselendi acıkcası:KK43:

benim doğum yaptığım seneden beri her ay böyle geçiyor...
sizin başka nedenden olabilir, geçmiş olsun..

kansızlığınız var mı ? eğer kanınız çok düşülse vücuttaki herhangi bir kanamada olması gerekenden fazla kan gelir.
tahlil yaptırın derim.

en son bir ay evvel yumurtlama göstergesi oldu seffaf akıntı bu defa regl olacak dedim olmadı bu ay gene seffaf akıntı oldu sonra o bitti kanamam basladı.ama hayatımda böyle kanama yasamadım arkadaslar bugun 2. gun.ciddi sekilde kanamam var .

ve aspirin aldım

Canım benimde diğer insanlara nazaran hep çok gelirdi hatta kullandığım ped sayısını duyunca insanlar inanmazfi ve ağrılı geçerdi düzensizdi polipten suphelenmisti doktorum bı kontrol ettir istersen kist konusunda bı bilgim yok malesef ama doktoruna mutlaka danış gerekirse hatta rahim filmi bile çektir çok iyi anlıyorum seni

daha bu gün test yağıldı bana malum konudan ama doktor herhangi bi uyarıda bulunmadı.. rutinim böyle oldu artık, her ay tamponla geçiriyorum maalesef :KK43:

kansızlığınız var mı ? eğer kanınız çok düşülse vücuttaki herhangi bir kanamada olması gerekenden fazla kan gelir.
tahlil yaptırın derim.

ve aspirin aldım

Benim bundan 10 yıl önce 25 yaşımdayken bir ayda 2 kere adet olmam ve aşırı kanama olması sebebiyle gittiğimde çikolata kistimin olduğu ortaya çıkmıştı. Yasmin verip yollamışlardı ve hem kistim büyümüştü hem de aşırı kilo almıştım.

Siz hangi ilaçları kullandınız ? Şanslıyım ki düzgün bir doktor buldum sonradan da 4-5 ay Visanne diye bir ilaç var onun sayesinde kistim rahatsız etmeyecek kadar küçüldü ve sabit kaldı. Şuan muayenelerimde de kistimin olmadığını söylüyor doktorum.

Doktorunuza bu ilacı sorabilirsiniz gittiğinizde .

canım biraz daha dusununce omega 7 alıyordum +balık yagı+bebe asprini+kiraz tukettiyordum.bunlar etkilemis olabilir. yalnız asprin kanı sulandırır ben oyle biliyorum ama nete baktım azaltır yazanlar var. sence de arttıyor dimi. d r mu soyledi sen mi dikkat etmistin.tesekkurler.

Merhaba doktora muayene oldunuz mu? Ben zamanında olmuştum, hiçbir şey yok demişti. Hiç tatmin etmedi beni bu açıklama. Hiçbir sorun olmadan aşırı kanama olur mu? Günde bir paket ped bitiriyordum geceleri uyuyamıyordum yoğun kanamadan

X