Saç Rengi ve Saç Boyama yoğun açıcılarla??????

scarlettsebnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
158
4
96
39
İstanbul
arkadaşlar benim saçım siyah boyalı ama diplerden 6 7 cm kendi rengi kahverengi saçımın tamamını açıp altın kahveye boyamak istiyorum. bu yoğun açıcıları nasıl kullanıcaz ? yani boyayı sürdük açınca beyaz mı sarımı yapıyor bide hemen arkasından diğer kahve boyayımı sürücez? yardımcıı olursanız sevinirim...

evet sekerim boyanın tonuna göre beklettiin süreye göre renk değişio çok açık sarı oluo turuncu oluo bende siyah sacı açmıştım açıcıyla turuncu oldu ama ben çok bekletmedm aralarda sarılarda vardı
hemen yıkadıktan sonra kahve rengi boyayı sürdüm oldu

Son düzenleme:
benim saçım cayır cayır yandı turuncu oldu bide mahvoldu hala kaç aydır kendine gelemedi daçım bidaha açtırmakmı boyadım kendi rengine dahada ellemem kel kalıyodum saçım çok güçlü ve gür olmasına rağmen az olsa kalmadıydı kesin ben tövbe ettim kızlar.......

ya herkes açıcıdan sonra saçım yıpradın dior ama benim saçım dahada iyi oldu hatta boya bile benim saçımı daha iyi yapıyor sactan saca değişio demekki

3 gün art arda açıcı ve boya yaptm ama çok skür maşallah nazar değmesin inşallah benim saçımda da bir yıpranma olmadı....açıcı pek akıl işi değil bence tutmuyor rengi ya cırt sarı oluyor ya turuncu arada eski boyalar kalıyor...zor iş yani...1 ayda boyaya verdiğim parayla kuaföre gider açtırır boyatır snra yine koyulaştırabilirdim ama akılsızlık işte =) saçına güveniyorsan ve olumsuzluklara hazırlıklıysan öyle dene bence

ya benımde sacım sıyah asırı sıkıldım nasıl actırcam bılemıyorum pek guvenemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…