• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yoğun açıcıcı kullanan var mı aranızda?

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
kızlar içinizde kolestonun yoğun açıcısını kullanan var mı?kutunun içinde pudra ve sıvısı var karıştıracağım ama ilk defa yapacağım saçımda yanma falan olur mu?benim saçlarım kestane rengi.:1rolleyes:

valla ben kuaförde bile açıcı kullansalar başımda yanma hissediyorum.

Ben saçımı tavsiye üzerine hair plus açıcıyla açtım.Saçlarım yıpranmasın diye daha az tuttum.

Başarılı bir sonuç aldım.Boyarkende boyanın içine badem yağı kattım....

Saçta yanma yada aşırı bir yıpranma olmadı...

Kolestonunkini kullanmadım.ama çok dikkatli kullanmak gerek...:1rolleyes:

peki bu açıcıyı nerden temin ettin canım hairplus ı fiyatı ne kadar?bende saç rengimi açmak istiyorumda..

Parfümeri den aldım ben fiyatı çok pahalı değil.4 yada 5 lira arası bişeydi.

yanlız içine 1tanede 9luk peroksit katıp inceltmemi tavsiye etmişlerdi.

30 veya 50 dakika arası tutabiliyosun ama ben fazla tutmadım saçıma bakıp

sanırım yarım saat tuttum ama saçım çok koyu değildi...

yine her saçın yapısı farklıdır dikkatli kullanmak gerekir .

zaten saçlarım çok kalın telli yıpratcağını zannetmiyorum teşekkür ederim..bakalım bulabilirmiyim ondan.keşke bulsam

vardır canım büyük parfümerilerde...bence bulursun...

benim saçımda tam tersi çok ince telli ama bir sorun olmadı...

teşekkürler kızlar açıcıyı marketten aldım 10tl koyu mavi kutusu 4-5ton açıyo yazıyo kutusunda:dance:

canım uyguladıktan sonra sonucları ve nasıl yağtığını yazabilir misin rica etsem.ben de acmak istiyorum saçımı ama korkuyorum

banada arkadaşlar sadece 9luk peroksitle aç demişlerdi riske atmamak için alttan bir tutama sürdüm ama hiç açılma olmadı acaba içine bir kaşık oriel katsam turuncu bir sarımı olur yine saçımın bir kısmında denicem sonuçları yazarım bu arad saçım açık kumral boyalı

Back