• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yoğun açıcı ile saçımı açtımmmm....

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
:ecrin_bebek:kızzlarrrrrrrrrrrr saçımı yoğun açıcı ile açtım.şuan açık kumral oldum.benim uç kısımlar kızıldı oralarda açıldı ama boya yetmedi.benim saç çok olduğu için aralarda koyu renkler oldu.hoş oldu sanki röfle gibi.saçı çok olanlar 2kutu kullansın.yanma biraz oldu ama geçti hem korkacak bi şey yok yani.:sm_cool:

ben palette'nin yoğun açısıyla açmıştım, korkunç ötesi olmuştu, dipleri turuncu, ortaları başka renk filan, kendime bakamamıştım aynada. çok dikkatli olun o yüzden açmaya niyeti olan arkadaşlar.

ben palette'nin yoğun açısıyla açmıştım, korkunç ötesi olmuştu, dipleri turuncu, ortaları başka renk filan, kendime bakamamıştım aynada. çok dikkatli olun o yüzden açmaya niyeti olan arkadaşlar.

bende paletteyle açmıştım 2 yıl önce aynen dipler tupturuncu alttaki röflelerde koyu sarı olmuştu ama kolestonunkini daha iyi diyorlar birde hair plus varmış oda güzel açıyor diyor arkadaşlar ben bir dahaki aya sarı boyucam palette düşünüyordum ama loreal amonyaksız da alabilirim acaba onun sarı rengi varmı

Back