YOĞRT KABINDAN ŞEKERLİK ve ŞEKER SÜSLEME

mihmandar

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
459
2
61

yine torunum için yaptığım hazırlıklardan, yine evdeki malzemerden.

dikdörtgen şeklindeki yoğurt kabını beyaz saten kumaşla kapladım
üzerine kırılmış pembe gül tokanın tek gülünün yapraklarını keserek yer yer aralıklarka yapıştırdım artanlarını de en altına yapıştırarak tülle daha bol olarak kapladım kenarlarını tül ile fırfırlar yaparak süsledim
yoğurt kabının saplarını da saten kurdelayla kaplayıp kullanılmayan nazar boncuklu bileklik ile süsledim ve kalan diğer gülüde üst köşesine yapıştırdım.

ŞEKERLERİ DE;
önce hepsini kare şeklinde kestiğim pembe tülle kapladım,
oyuncakçıdan düzine olarak aldığım (mıknatıslı buzdolabı süsü olarak satılıyor aslında) bebekleri silikon tabancası ile yapıştırdım
bilgisayardan çıkardığım teşekkür içerikli yazılarıda kesip hazırladıktan sonra tel zımba ile kurdelaların ucuna zımbaladım, HEPSİ BU KADAAR

UMARIM SİZLERE DEĞİŞİK VE UCUZA MAL EDECEĞİNİZ ŞIK FİKİR VEREBİLMİŞİMDİR. a.s.

İnsanın kendi el emeği gibisi olmuyor valla.
Gerçekten çok güzel olmuş. Emeklerine sağlık canım. a.s.

çok ilginç ama harika olmuş yoğurt kabı bu kadar güzel hazırlanabilir elinize sağlık

Ay çok hoş olmuş kadinlarin becerikli yaratici olmasi okadar çok hoşuma gidiyorki yeni şeyler almak sorun değil iş olani değerlendirmek eline gözüne aklina sağlik

yaratıcı olmak ta bir ayrıcalık.çok güzel olmuş elleriniz dert görmesin.yapmak isteyen arkadaşlara da güzel fikir olmuş açıkçası....

çok cici yaaaaa ellerine sağlık

ellerinize sağlık çok güzel olmuş ,ileride kulanılmak üzere fikir verdiniz banada teşekürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…