- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
-
- Konu Sahibi stereotyped
Ben hiç yoga dersine gidemedim ama internet üzerinden dvd ararken bahsettiğiniz gibi bir durum dikkatimi çekti. Ben de özellikle almadım oradan dvd.
Belki mekanlarını ayakta tutmak için o kadar ıvır zıvır çıkarmışlardır ama dışarıdan bakan biri olarak bana hiç mi hiç hoş gelmedi.
Hareketleri kendiniz yapsanız peki? 1 yıl ciddi bir zaman, bence epey birikiminiz vardır
Ben hiç yoga dersine gidemedim ama internet üzerinden dvd ararken bahsettiğiniz gibi bir durum dikkatimi çekti. Ben de özellikle almadım oradan dvd.
Belki mekanlarını ayakta tutmak için o kadar ıvır zıvır çıkarmışlardır ama dışarıdan bakan biri olarak bana hiç mi hiç hoş gelmedi.
Hareketleri kendiniz yapsanız peki? 1 yıl ciddi bir zaman, bence epey birikiminiz vardır
bu arada mekanları ayakta tutmak fln olduğunu sanmıyorum, yurt dışında bile şube açtılar bırakın her şehri, her semtte var. bazı yerlerde 2 tane. her ay kamplara gidiyolar. 2 günlüğü 300 tl fln oluyo. yani yanlışım olabilir tabi belki günahlarını alıyorumdur ama bu kadar para veremem ben oraya.
sınıfa giriyorum herkes bembeyaz giyinmiş, sen aralarında sırıtıyosun, sürü psikolojisi gibi oluyo alıyosun hepsini. gerek yok böyle şeylere, maneviyetla alakalı şeylere bu kadar para yatırılmasına anlam veremiyorum.
Yoga Şala'ya gidiyorum ben Maslak'ta. Ama Anadolu yakasında yok sanırım. Kamplar oluyor ama bir kere söylüyorlar o kadar. Bazılarından haberim bile olmuyor facebookta falan farkediyorum. Aylık da 160 TL sınırsız. Yine bu tarafta Cihangir Yoga var ona gidenler de memnun. Senin dediğin yerdeki kıyafet olayına ben de anlam veremedim saçma olmuş. Kampların reklamını yapmaları da çok çirkin..