- 20 Aralık 2017
- 399
- 250
- 53
- Konu Sahibi taktak9293
balıkesirde yoga merkezi bilen ? ve yoga ile ilgili deneyimleri olan yazaabilir miiiğ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne saçma geliyor?Neden bilmiyorum bana sacma geliyo :)
Yoganin butunune saçma geliyor?
denemeden yapılan bir yorum sanırım, bir denemeni tavsiye ederim.Yoganin butunu
Evet denemedim cnm.. inanmadigim icin belkide.. peki bilgin varsa yaptiysan biraz bilgi verenilirmisin?denemeden yapılan bir yorum sanırım, bir denemeni tavsiye ederim.
internetten aratıp telefon etsen daha sağlıklı olur bence.balıkesirde yoga merkezi bilen ? ve yoga ile ilgili deneyimleri olan yazaabilir miiiğ?
eğitmenlik sertifikası almayı çok istiyorum fırsat bulduğum gibi kaydolucam ama tabi kendim acemi bir şekilde denedim, hoşuma gitti bedenim bayağı rahatladı. esnemek ve egzersiz yapmak çok hoşuma gitti insan cidden çok güçleniyorEvet denemedim cnm.. inanmadigim icin belkide.. peki bilgin varsa yaptiysan biraz bilgi verenilirmisin?
Vaktim oldugunda bi kursa giderim belki.. bu kdr rahatlatacaksaeğitmenlik sertifikası almayı çok istiyorum fırsat bulduğum gibi kaydolucam ama tabi kendim acemi bir şekilde denedim, hoşuma gitti bedenim bayağı rahatladı. esnemek ve egzersiz yapmak çok hoşuma gitti insan cidden çok güçleniyor
ilk internetten duruşları yapmaya çalıştım şimdi de kitaplar aldım. hareketlerin nasıl yapıldığını iyice öğrenip uygulayacağım
sen bilirsin :) durmadan omlanan bir şey değil bunu anlatmak istedim sadece..Vaktim oldugunda bi kursa giderim belki.. bu kdr rahatlatacaksa