• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yogaaa

taktak9293

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
399
250
53
balıkesirde yoga merkezi bilen ? ve yoga ile ilgili deneyimleri olan yazaabilir miiiğ?

balıkesirde yoga merkezi bilen ? ve yoga ile ilgili deneyimleri olan yazaabilir miiiğ?
internetten aratıp telefon etsen daha sağlıklı olur bence.

yoga eğitmenliği sertifikası almayı düşünür müsün 200, 300 ve 500 saatlik sertifika eğitimleri oluyor belki biliyorsundur

Evet denemedim cnm.. inanmadigim icin belkide.. peki bilgin varsa yaptiysan biraz bilgi verenilirmisin?
eğitmenlik sertifikası almayı çok istiyorum fırsat bulduğum gibi kaydolucam ama tabi kendim acemi bir şekilde denedim, hoşuma gitti bedenim bayağı rahatladı. esnemek ve egzersiz yapmak çok hoşuma gitti insan cidden çok güçleniyor

ilk internetten duruşları yapmaya çalıştım şimdi de kitaplar aldım. hareketlerin nasıl yapıldığını iyice öğrenip uygulayacağım

eğitmenlik sertifikası almayı çok istiyorum fırsat bulduğum gibi kaydolucam ama tabi kendim acemi bir şekilde denedim, hoşuma gitti bedenim bayağı rahatladı. esnemek ve egzersiz yapmak çok hoşuma gitti insan cidden çok güçleniyor

ilk internetten duruşları yapmaya çalıştım şimdi de kitaplar aldım. hareketlerin nasıl yapıldığını iyice öğrenip uygulayacağım
Vaktim oldugunda bi kursa giderim belki.. bu kdr rahatlatacaksa

Back
X