YOGA

firdefs

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
2.194
7.328
YOGANIN YARARLARI

• Vücut bir bütündür ve yoga ile bu bütünlüğü hisseder ve çalışırsınız.
  • Sizi hayata karşı daha aktif ve yaratıcı yapar.
  • Yoga yaparken aldığınız temiz hava ve enerji sayesinde vucudunuz genç bir görüntü kazandırır.
  • Hücre yenilemesini hızlandıran yoga bundan ötürü yaşlanmayı yavaşlatır.
  • Yogadaki nefes taktikleri sayesinde kalbiniz günlük yaşamın temposunda daha az yorulur ve sık görülen kalp krizi riski azalmış olur
  • Omurganız sağlamlaştığı gibi daha dayanıklı bir hale gelir.
  • Eklemler ve kaslar kuvvetlenir ve esner.
  • Yoga bağışıklık sistemini de olumlu yönde etkiler.
  • Yapılan hareketlerle dolaşım ve kan basıncı normal haline iner.
  • Sinir sistemi sakinleşir ve kuvvetlenir.
  • Dokuları taze ve canlı tutar.
  • Sindirim ve boşaltım sistemlerini düzene sokarak daha sağlıklı çalışmasını sağlar.
  • Cinsel fonksiyonlar daha dengeli ve güçlü olur.
  • Solunum sistemi nefes teknikleriyle daha güçlü br hale gelir.
  • Belirli Yoga duruşları erkeklerin prostat sorununun çözülmesine yardımcı olur.
  • Prostat ve lenf bezleri sağlık kazanır, lenf sistemi gelişir, lenf sıvısının dolaşımı ve atık maddelerin dışarı atılması artar.

bende yoga yapmak istiyorum evde nasıl yapabılırız. ben özellikle esneme acısından yapmak istıyorum

bende yoga yapmak istiyorum evde nasıl yapabılırız. ben özellikle esneme acısından yapmak istıyorum

Evde yoga yapmak istiyorsanız ihtiyacınız olan tek şey internet bağlantısı İngilizceniz varsa youtube'da "Yoga with Adriene" kanalını takip etmenizi tavsiye ederim. Dil konusunda sıkıntı yaşıyorsanız yine youtube'da Elif İşcan'ın kanalına bir göz atın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…