yoga ya yeni baslayanlar deneyimlerimizi paylasalim

aycaa35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
1.328
14
arkadaslar yoga ya basladim .ilk seferde cok zorlandim.yapanlar varsa deneyimlerini paylasirsa sevinirimmm..

canım ben 2 yıldır yapıyorum. Evet ilk derste özellikle zor oluyor, beden çok sert oluyor güçsüz oluyor. Bir de etrafına bakıyorsun herkes yapıyor. Biraz moral bozucu olabiliyor, ben niye yapamıyom ya diyor insan. Ama pes etmemek lazım. Gittikçe kolaylaşıyor ve hoşuna gidiyor yapabildikçe. Nerde yapıyorsun?

aynen anlattigin gibi oldu .sagima soluma baktikca sinir oldum niye yapamiyorum diye.ben spor salonun da basladim .faydasi oluyo mu bu sporun yoksa kaslar falan mi geriliyo sadece . ic dinginlik falan ne zaman sonra saglaniyooo.

Bana çok faydası oldu canım. Benim tansiyon hastalığım vardı onun için başladım. Şimdi hiçbir sağlık sorunum kalmadı çok şükür, hatta nezle bile olmuyorum neredeyse. Nerde başladın diye de ondan sormuştum. Her yerdeki aynı olmuyor. Dikkat etmek lazım çünkü bir çok tarikat da varmış bu işin içinde. Ben yoga akademiye gidiyorum. İç huzur vs tabi daha sonradan gelişiyor. Önce biraz fiziksel olarak fayda sağlıyorsun sonra da içsel yararları başlıyor. Ama bizim kursun yoga üstadı (Akif Manaf) diyor ki piyasadaki yoga kurslarının çoğu orjinalini yaptırmıyormuş. İstersen bir bak yoga akademi diye google'da arasan çıkar. Ben google'dan bulmuştum burayı, çok memnunum. Umarım sana da faydası olur canım. Akif hocanın dvd setleri de var. D&R'da falan da satılıyor. Türkiye'de hatta yurtdışında da şubeler var. Bakarsın artık sen. Sorun olursa mesaj falan atabilirsin bana.

ben yurdisinda yasiyorum .almanyada tr varmis okudum yoga akedemi .yoga kolay gibi duruyo yaparken ama vucud zorlaniyoo bizim yoga hocamiz bayan ve profesyonel gibi yapiyo anlatiyo vücudunu istedigi sekle de rahatlikla sokuyo .simdilik memnunum.ilede dvd lerini de alabilirimmm...

X