Yoga/pilates

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
slm kizlar:) ben yogaya ve pilatese baslamak istiyorum...simdiye kdr hic gitmedim...aramizda deneyimli arkadslarimiz varsa paylasabilirmsnz deneyimleirnizi yani yogaya baslamadan nasildi simdi nasil veya pilatesle ilgili her hangi bisey:)))simdiden tsk ederim hepinize

yogayı denemedım ama pilates muhteşem bişy uzun suredırr pilates yapıorm vucudu kesınlıkle sıkılaştırıo yoga bana şaçma gelıo tabi bnm dusuncem onu yerıne namazn kılmak daha eiii rhunu arındırrsın manevi şekilde :) pilates hakkına sormak istedgin bişy warsa seve seve cewaplarım elımden geldikçe

tskler cnm cevabin icin:) evet sorularim olcak...ben daha once hic yapmadim pilates ve yeni baslayan biri haftada kac kez pilates yapmayli...cok yoruyor mu cnm pilates boyle disarda bakinca sanki o kdr yorucu degil gibi geliyor ama asil gercek ne:))mesela kilolu biri pilates yapinca hem zayiflayip hem sikilasir mi yoksa sadece sikilastiricimidr cnm...aklima suan daha fazla soru gelmiyor ama olursa yine sorarim cnm yada bilmm gerekn biseyler varsa sana zahmett soylermisn:))
yoya gelince 3 derse gidicem baslagnci olarak yeni uyeler icin promosyon varmis 3 derse gidiyorsun ders icin oduyorsun:)onu denicem bi degisiklek hissetmezsem azda olsa gitmicem:))simdi pilates fiyatlarini arastircam bakalim:)

Rica edrim nedemk inş.yeterli şekilde cewaplıya bilirmm:)en az haftada 3kez yapman yeterlidir ama eger yapabılıosan hergun yap:) eed uzaktan bakıcnca cok kolay gözukuo ama bıraz zorlayıcı ama 1-2haftadan sonra wucudun esneklesır daha kolay yapabılırsın. kişiden kişiye degişio kilo olayı ama genelde duyuyorum vucud sıkılastrıyo tartıda aynı ama gorenler kilo wermişssin diolar çok gusel topluo vucudu zamnla bogazınıda tutarsan emınım werirsin kiloyu.
eger istanbulda yasıyosan bi yer önerebilirim..:))))

sagol cnm benim:)pilatesi denemek istiyorum cnm ve denicemde:) malesef cnm istanbulda yasamiyorumsofyada yasiyourm zaten arastirdim bi yer sectim:) bakalim kismetse balicam haftasonu veya haftabasi:)haftada 1-2 defa pilatese giderim diger zmnlarda evde yapmayi denerim pilates topum varda duruyor ole sus niyetine hihi hatta ebru ile beraber dusunmustum yapmayi ama en iyisi once bi canli canli dersine gideyim snra evde tek basima yapayim:)ebru ya eslik ederim:)

hanımmlarr bende yapıyorum pilatesi.kesinlikle faydasını görüyorum.zayıflamaya başladım tabi yediklerimede dikkat ediyorum.pilates muhteşem yaaa.spor yapmayı seviyorsanız acayip kasları çalıştırıyor.ayrıca hiçde göründüğü kadar kolay değil.ama denemeye değer.

ayy hadı hayırlısı:) kolay gelsinn cnm
sagol cnm:)

hadi bakalim pazartesi basliyorum bende:)

Bende skolyoz var doktorum plates önerdi, şuan yer araştırıyorum. Spor A.ş. de platese giden var mı ? memnun kaldılar mı ? birde normal spor salonuna gitsem daha iyi mi olur, ücretler çok değişiyor mu ? Cevap veren olursa çok sevinirim..

cnm eger skolyoz warsa hocana söle bazı hareketleri yaptrmıollar zatn hoca sorar bn a.şde gittim özeleede gayet memnun kaldım bncede a.ş git derim

selam kıslar yeni üyeyim, spora başladım geçen hafta. başladığım salonda grup pilates dersleri var ama mat pilates yapıyorlar yani aletsiz. ve ben grup dersinden hiç verim alamadım ne yazık ki. bulunduğum yerde güzel ders verende yok. artık fitness ile yoluma devam edecegim. :18: umarım fitness tek basına işe yarar. l-carnitine içicem birde bugünden itibaren. sonuçlarımı yazarım 6 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…