- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
-
- Konu Sahibi Mislinadorak
Herkez matematik yapacak diye bir kural yok bu sene sözel den yap öğretmenlik fln gelir belkiMatematikten 3 soru yaptım zaten 1 sorum iptal olmuş demin cevap anahtarını internette gördüm diğer ikisini ucu ucuna kaçırmışım ve yanlış yapmışım sayısal dersim iyi olmadığı için daha fazla soru yapmadım yani risk almak istemedim eminim yapsaydım onlarda kötü olurdu çünkü matematiğim felaket kötü birde bn 5 yıl önce mezun olmuştum.Neyse sözel derslerim çok iyiydi ki onları ful yapmıştım bu sınavda ve açıktan 2 yıllık okuyacaktım ben çok umutluydum ama geçen yıl çıkan 0.5 ham puanı kuralı yüzünden sınav sonucum hesaplanmayacak çok üzgünüm.Üstelik teyzem bana çok güveniyordu en çok onu hayal kırıklığına uğratacağım için çok üzülüyorum moralim çok kötü sizce bn ne yapmalıyım?
Herkes matematik yapacak diye bir kural var gordugunuz gibi derslerin de baraji var illa yapicaksin 1 soru da olsa. Ayrica bence nitelikli insan yetismesi acisindan her dersten en az 5 soru yapma kurali da konmasi gerekiyor. Toplama cikarma yapamayan da universite okumasin benceHerkez matematik yapacak diye bir kural yok bu sene sözel den yap öğretmenlik fln gelir belki
Meslek lisesi öğretmeniyim ve ilk dersim11. Sınıf öğrencilerineydi. Derste bi öğrenciye 7 kere 6 kaç dediğimde 13 cevabını aldım tamam belki zor geldi 1 kere 1 dedim 2 cevabını aldim. Gerçekten bu kadar kotu matematige sahip bir sürü öğrenci var. Carpmayi toplama sanan bir sürü öğrenci gördüm. Ve toplamadan haberi bile olmayan...Yanlış anlama ama mutlaka toplama çıkarma ile ilgili o kadar basit 1 soru oluyor. Onu yapamayacak kadarda mı kötü matematiğin?
Bu öğrenciler ilkokulu pekiyi'lerle bitiriyorMeslek lisesi öğretmeniyim ve ilk dersim11. Sınıf öğrencilerineydi. Derste bi öğrenciye 7 kere 6 kaç dediğimde 13 cevabını aldım tamam belki zor geldi 1 kere 1 dedim 2 cevabını aldim. Gerçekten bu kadar kotu matematige sahip bir sürü öğrenci var. Carpmayi toplama sanan bir sürü öğrenci gördüm. Ve toplamadan haberi bile olmayan...
Tabikide buna bide özel okullar etken. Diğer çocuklar devlet okulunda 1 puan bile alamazken özelde çocuklar hiç hak etmedikleri puanları notları alıyorlar. Sonuçta kaçınılmaz tabiBu öğrenciler ilkokulu pekiyi'lerle bitiriyorbuna izin verilmemeli
Merhaba siz dışarıdan mı okuyorsunuz şimdiArkadaşlar matematikten bir sorumun cevabı doğruymuş şimdi ünideyim 1.sınıfta :))