How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Yiyen bebeğiniz birden bire yememeye başladı mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

_tbc_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
31
0
86
Selam
Bir haftadır kafayı yemek üzereyim tam bebeğim ek gıdalara alıştı yavaş yavaş yemeye başladı derken birden bire iştahı kapandı hiçbirşey yemez oldu:( Reddetmediği tek şey olan yoğurdu bile yemiyor artık.Ağzını kitliyor açabilene aşkolsun.Kabızlık vardı onunla birlikte başladı ama kabızlığı düzelttik hala aynı.. Diş mi çıkarıyor diyorum diş falan da yok görünürde. Böyle devam etmesinden çok korkuyorum inanın sinirlerime zor hakim oluyorum yemek yedirmeye çalışırken.Siz de oldu mu böyle birşey düzelir mi sizce bir umut veren olur inşallah..Pazartesi gideceğiz doktora bakalım ama yine de tecrübeli anne vardır belki dedim.

aynı bizi anlatmışsın..ek gıday başladık herşeyde yolundaydı derken birden tam terse döndü doktora gittik kan idrar temiz çıktı çok şükür biz mamayla besleniyoruz mamamızı değiştik birde vitamin verdi doktor onu kullanıyoruz ..düzeldimi kısmen evet ama kaşığı reddediyor yani mecburen ek gıdya ara verdik..mamayla devam dedi doktor bakalım arada kaşığı deniyorum ama ağzını kitliyor hala

ewet ben bir hafta öncesine kadar kafayı yemek üzereydim sadece emiyodu benim oğluşumda hiçbirşey yemiyodu... şimdide yediğini söyleyemem ama 1-2 kaşık alıyo canı isterse... geçiş dönemiymiş bu o yüzden böyle olabilirmiş diye biliyorum

slm kızlar, bu sıralar bende aynı dertten muzdaribim. tek benim bebeğim mi böyle acaba, nerde yanlış yapıyorum derken görüyorum ki sizlerde de var aynı dert. çok sıkıntıdayım bebeğim 10 aylık oldu, 10 gündür sadece emiyor sütümde az. gerçi aç kalıp ağlamıyor ama beslenemediğini düşünüp deliriyorum. daha mama önlüğünü elimde görür görmez ağlamaya başlıyor, o kadar tepkili yani. sizinkiler de öyle mi merak ettim. bide acaba daha ne kadar sürecek bu durum? lütfen cevap yazın.

Ben açmıştım bu konuyu ve görüyorum ki aynı dert birçok arkadaşta var. Bizim yememe durumuz biraz daha düzeldi gibi çok şükür. O sıkıntıları diş çıkarmasından kaynaklanıyormuş çünkü bunu yazdığımdan 2 hafta sonra falan baya sıkıntılı bir şekilde diş çıkardı kızım. Sizin bebeklerinizde de belki diş hareketlenmeleri başlamıştır ondan olabilir.Diş çıkardıktan sonra rahatladı ve biraz daha rahat yemeye başladı ve ben bu sefer pişman oldum yemediği zamanlarda zorladığım için. Aklınızda bulunsun!

benim oğlumda son günlerde pek iştahlı değildi..zorla yediriyodum genede..ama bugün bi kilitledi ağzını açabilene aşkolsun..çok üzülüyorum sinirleniyorum...7 saat sonra zorla yoğurt yedirebildim...ne kadar sürecek acaba..dişten sanırsam bu sıkıntı...

bence diş cıakrıyordurda sız görememıssınzıdır..benım kızım diş cıkarma dönemlerınde böyle oluyor..diş ztaen hemen cıkmıyor 2-3 hafat öncesınden ugrastırmaya başlıyor..kolay gelsin

mrk etmeyin arkadaşlar kendinizi boşuna yıpratmayın.ben çok yıprattım ama artık alıştım normal geliyo.biz her ay yaşıyoruz bu durumu.kızım şu an 9 aylık 5 buçuk aylıkken diş çıkardı ve her ay iki tane patlatıyo.diş çıkmadan yakşaşık 10 15 gün önce başlıyo ve yine yaklaşık 15 gün sürüyo bu durum diş gözüktümü bitiyo.iştahı açılıyo.yani ayın 15 günü normal diğer 15 gün iştahsız hasta ateşli vs vs.böle zamanlarda bebeinizin üstüne çok gitmeyin derim ben.yemeği reddettiğinde bırakın iyice acıkana kadar.zaten acıkınca vızıktamaya başlıyo o zaman en sevdiği şey neyse onu yesin.biz bu zamanları yoğurt ve suyla geçiriyoruz.allah hepimizn yardımcısı olsun

Ben açmıştım bu konuyu ve görüyorum ki aynı dert birçok arkadaşta var. Bizim yememe durumuz biraz daha düzeldi gibi çok şükür. O sıkıntıları diş çıkarmasından kaynaklanıyormuş çünkü bunu yazdığımdan 2 hafta sonra falan baya sıkıntılı bir şekilde diş çıkardı kızım. Sizin bebeklerinizde de belki diş hareketlenmeleri başlamıştır ondan olabilir.Diş çıkardıktan sonra rahatladı ve biraz daha rahat yemeye başladı ve ben bu sefer pişman oldum yemediği zamanlarda zorladığım için. Aklınızda bulunsun!
bizde diş çıkrattık normale döndük ama yeniden başlıyoruz.....
benim oğlumda son günlerde pek iştahlı değildi..zorla yediriyodum genede..ama bugün bi kilitledi ağzını açabilene aşkolsun..çok üzülüyorum sinirleniyorum...7 saat sonra zorla yoğurt yedirebildim...ne kadar sürecek acaba..dişten sanırsam bu sıkıntı...

oğlum 12 saat bişey yemeden durdu sıpam ...ne mama ne başka birşey bezlerimiz kupkuruydu o günlerde ..zorlama hem bebeği hem kendimizi hırpalıyoruz yıpartıyoruz..yediği gün yüzüm gülüyor reddettiği gün sinirden ağladığımı bilirim....ama boşa acıktımı sıkıntısıda olmadımı yiyor ...

Back