Bebek Beslenmesi yiyecekleri nasıl veriyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

rayiha_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
55
0
86
Ankara
ek gıdaya yeni geçtik. yoğurt ve meyve suyu veriyorum. siz ne kadar arttırarak verdiniz. ve ne kadara çıktınız
birde meyveyı sıkınca suyuda, yoğurtta soğuk oluyor. biraz ılıltıp veriyorum ben sıcak suyun üstüne koyup. siz nasıl veriyorsunuz

canım valla ben azaltma arttırma falan diye vermedim yoğurdu meyvesuyunu... 5. ayında vermeye başladım... istediği kadar içti ilk gün meyvesuyunu... zaten içtiği yarım fincan falandır... yoğurt da öle.. kafasını çevirene kadar verdim..s eve seve içti.. öle problem falan da yaşamadık hiç... şimdi de öle devam ediyo... tabi gün geçtikce içtiği yediği miktarda artıyo... yarım fincanla kalmıyo.. onu benim bebeğim kendisi ayarladı.... sıcaklık olayına gelince bende öle yapıyorum canım.. aynen dediğin gibi...

ben de 6. ayda ek gıdalara başladım ilk günler bir fincanla başladım
yoğurdu da öyle gün geçtikçe artırdım şimdi pek iştahla yemese de oyun güldürme
falan yediriyorum. Ben meyveleri önceden buzdolabından çıkardığım için ısıtma
işlemine gerek kalmıyor..... Güle güle büyüt bebeğini...

ben küvette yediriyorum, musluğu açıyorum kızım suyla oynarken kaşıklıyorum,bazen de damarı tutunca ısrar etmiyorum 2 tane meyveli yoğurtla geçiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…