- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.421
- Konu Sahibi guneslihava
yorumları merakla izliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAZA !!! esnasında bişey içtikleri kesinnasıl beceriyonuz bu kaza olaylarını anlamıyorum. çok çok istisnai durumlar olup da kızlık zarı bozulması haricinde biri ile beraber olup buna kaza diyen insanlar ne kullanıyor merak konusu
Ya ben şettim onda da yırtılmayacaadı da inat ettik töbe töbeErkek gibi çocuktum yara bere içinde büyüdüm. Hemşire bile anneme siz bunu dışarı bırakmayın demiş.
Belki 100 kere bisikletten düştüm, bir o kadar patenden düştüm, duvardan düştüm kızlar bebeklerle oynuyordu ben erkek fatma maç yapıyordum düştüm. bir kere bana mısın demedi yaa
insanlar defalarca deniyor yine olmuyor ama bunlar kaza esnasında beceriyorKAZA !!! esnasında bişey içtikleri kesin
Ya ben şettim onda da yırtılmayacaadı da inat ettik töbe töbe
insanlar defalarca deniyor yine olmuyor ama bunlar kaza esnasında beceriyor
hahahhahahaha cok güldüm ya, Allah iyiligini versin Koalina !!!!Çok limon yediği için kızlık zarının erimiş olabileceğini düşünen arkadaşım vardı. Şaşırmıyorum artık.
Çok limon yediği için kızlık zarının erimiş olabileceğini düşünen arkadaşım vardı. Şaşırmıyorum artık.
Çok limon yediği için kızlık zarının erimiş olabileceğini düşünen arkadaşım vardı. Şaşırmıyorum artık.