Yirmilik Diş

dalgaliada

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Yer
İzmir
Ne yıpratıcı bir illettir bu. Çıkmıyor arkadaş! yarısı çıkıyor, gecelerde can çekişiyorsun sonra duruyor, bir süre sonra öbürü başlıyor. Ameliyatla çektirmeyi düşünüyorum, başka çektiren var mı? Çok acıyor mu?

geçmiş olsun... bu konuyu daha önce de çok soran olmuştu ama yine de kendi tecrübelerime dayanarak yanıtlayayaım. dişin pozisyonu çok önemli... kim diş var yarma dişin alınması dikiş atımı 15 dk sürüyor.. kimi var 2 saat... bunu sizi korkutmak için demiyorum bazzıları çoooook zor derken, bazıları çooook kolay diyor bunun sebebi bu bence... çünkü ben 15 dk da da 2 saatte de dişimi aldırdım. o 2 saat süren operasyon öncesi hekim uyarmıştı dişin pozisyonu çok riskli, zor olacak demişti. nitekim öyle de oldu. operasyon anında uyuşuk olduğunuz için ağrı hissedilmiyor ama uyuşukluk geçince sızı olabiliyor ama ağrı kesici içmek serbest... dikişler 1 hafta kalıyor ama 1 hafta dolmadan en geç 5. günde artık insan kendini iyi hissediyor... haaa şu da var. üst çene alt çeneden daha kolay oluyor... bir de dişin bir kısmı çıktıysa yine dişin pozisyonuna da bakmak suretiyle bazen yarılmadan yani dikişe gerek ıolmadan da diş alınabiliyor ki bu en iyisi. anladığım kadarıyla sizin de çıkmış dişiniz inşaalla hsizinki yarmadan dikişsiz alırlar o zaman 1 gün sonra bile turp gibi olursunuz..

Dun yarı gömülü alt sağ dış operasyonu ıcın gittiğimde ki dikişli olacaktı ve cok rısklıydı üst sağ 20ligin çıkmak istemesinden kaynaklanan sıkıntı olduğunu anlayıp üst 20lık dışımı cektırdım. Ve gezdıgım onca doktor saçma sapan şeyler soylemısken. Mutlaka 20lık dıslerınızle ılgılı olarak çene cerrahına gıtmenızı şiddetle tavsiye ederim.ızmır ve manısa ıcın turgay seçkin bir numaralı hekim.

korkmaya gerek yok alt iki çene dişimi çektirdim tabiki dikişliydi:43:
yüzüm şişti bi haftada geçti agrı yoktu ama sızlaması çoktu insandan insana degişiyo yaşanacak problemler:34:
o dişler çürümeden çekilmeli yoksa çok daha fena durumlarla karşılaşılabiliyor:)

Son düzenleme:
kafası çıkmaya yakınsa ameliyatla 2 dakikaya çıkarıveriyorlar, sıfır acı ile, çok iyi uyuşturuyorlar (; tecrübe ettim, tavsiye ederim

Back