Yirmilik diş

srpfvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
197
52
98
Manisa
aranızda izmirde yirmilik gömülü dişlerini çektiren var mı yada tavsiye edebileceğiniz doktor ben konak dişden randevu aldım 13ağustosa o zamana kadarda beklemek istemiyorum.

ben çektirmedim ama eşimin çekildi gömülü 20lik vardı her yıl ağrı, sızı ,şişme ve cesareti toplayıp bornova'da ağız ve diş hastanesi adınından çok emin olamıyorum ne yazık ki.bornova metronun doğusunda 200 metre ilerde eski güzel bir bina hemen yol kenarında.askeri tugaya yakın.özel bir yer ama ilgi alaka hoşuma gitti.hemde özelliğe göre fiyatlarda uygun.fikir almak için göstermek ücretsiz.çekimden önce film çekiliyor eşimin diş yanında kistte varmış hem diş hem kist alındı.geçen yıl film dahil bu operasyon 150 lira tutmuştu hatırladığım kadarı ile.isterseniz gidip bir konuşun.

birini buldunuzmu bende arıyorumm:26:
çektirdim kurtuldum sol alt dişim biraz çıkmış onu çabuk atlattım 10 gün sonra gel öbürünüde çekelim dedi gittim sağ alt dişimide çektirdim o dişim gömülü olduğu için dikiş atıldı şuanda dikişlerim var 3 gün sonra alınacak çektir kurtul bende çok korkuyordum ama kurtuldum ben konak dişi beklemedim artık karşıyaka diş hastanesinde çektirdim ve memnun kaldım.

devlet hastanelerinde bazen açıkgöz doktorlar ihtiyacınız olmadığı takdirde bile sizi kendi kliniklerine yönlendirebiliyorlar,zira devlet hastaneleri çok geç tarihe veriyor randevuyu.güvendiğiniz bi klinikte muayene olmanızı tavsiye ediyorum.en azından boşu boşuna çektirmemiş olursunuz.

ben seneler önce konak diş hastanesinde 20lik 2 tane dişimden ameliyat oldum..önce birini, 15 gün sonra diğerini resmen yararak aldılar..ama inanın hiç acımadı..o bölgeyi uyuşturdular..ve doktor dikiş atarken bi yandan şarkı söylüyor bi yandan hemşireye takılıodu..gayet keyfli ameliyattı

İzmir'de önerebileceğim iyi bir çene cerrahı var. prof.dr. Turgay Seçkin.dün yirmilik dişimi aldırdım öğle 2 gibi. hiç bişey hissetmedim ve üstelik çok kısa sürdü ameliyat dişimi parçalara bölüp almalarına rağmen.dikiş atıldıktan sonra 2 tane hap içirdiler ağrı kesiciymiş. zaten uyuşturucunun etkisi sürüyordu.o kadar saat geçti gece oldu yine ağrı yok.anesteziden beri hiç ağrım olmadı hatta ağrı kesicileri bir defa içtim ağrı başlamadan ne olur ne olmaz diye dün gece yatmadan.bugün hiç içmedim. abartıldığı gibi ameliyattan sonra hiç bir ağrı olmuyo.doktorla alakalı bir durum da olabilir. o kadar korktum korkulacak hiç bişey yokmuş gerçekten. rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…