- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
gömük değildi o zamanben aldirdim canim iki tane sol alt sag ust :) benimde ön dişlerde ağrıyla gittim sallaniyor dusecek dedim dr'a guldu hatta meger yirmilik dişin agrisiymiş bütün çenem ağrıyordu artik dayanamadim cektirdim kurtuldum
sorun o değil de kalıcı hissizlik olur mu diye çekindimgömülüydü canim çürükte degildi kokleri gayet saglamdi uyusturuyorlar bisey hissetmiyorsun korkma
kız kardeşim yaşadı bir yıldan fazla dudağı hafif yamuktu.o kadar üzülmüş ve ağlamıştım ki regl olmuştum erkenden üzüntüden.çektiği acıları da biliyorum.basit değildi.beş gün çekti kızMalesef uyuşukluk riski var ama kötüyü çağırma bence. Yirmilik ağrısı çeneye, çene altına kulağa vurabilir. Üstle de karıştırıyor olabilirsin
Yok çok iyi biliyorum riskleri, dediklerin doğrudur ve daha kötü komplikasyonları da olabilir ama malesef her tıbbi uygulamanın bir riski var. İşlem mecbur olacaksa bunları kabul edip olumluyu çağırmaktan başka çaremiz yokkız kardeşim yaşadı bir yıldan fazla dudağı hafif yamuktu.o kadar üzülmüş ve ağlamıştım ki regl olmuştum erkenden üzüntüden.çektiği acıları da biliyorum.basit değildi.beş gün çekti kız
aslında çok da ağrım yok.10 üzerinden 3-4 o da bazen ama bu aralar sıklıkla geliyor ve yandaki diş kökümü çürütmüş olması can sıkıcı.bilmiyorum.Yok çok iyi biliyorum riskleri, dediklerin doğrudur ve daha kötü komplikasyonları da olabilir ama malesef her tıbbi uygulamanın bir riski var. İşlem mecbur olacaksa bunları kabul edip olumluyu çağırmaktan başka çaremiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?