• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yirmilik diş sorunu

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Muneciğim ne olur kapatma konumu.benim için çok öenmli.
kızlar ara ara bir diş ağrım var.10 üzerinden 4 şiddetinde ama rahatsız ettiği anlar oluyor.diş hastanesinde panaromik röntgene göre üst tarafımda çürük yok ama ağrıyı üstte hissediyorum hatta emindim de.ama sorun alt sağda çıktı.alt sağda yarı gömük tirmilik var.yanındaki dişin kökünü biraz çürütmüş.aldırmayı düşünmedim aslında.riskleri olduğundan ama bu böyle gitmicek ve babamın da telkiniyle aldırmaya karar verdim.çene cerrahından randevu aldım.
sorum şu yirmiliği aldırınca sorunum çözüür mü, üstte ağrım var, altta değil.öte yandan beyin sinirleri çene altından geçiyor.kız kardeşimin 1 yıl dudağı hafifi uyuşuk kaldı ve b vitaminiyle düzeldi.20 liği aldırıp sürekli hissizlik sorunu yaşayan var mı dil ya da dudakta ya da yüzde.

ben aldirdim canim iki tane sol alt sag ust :) benimde ön dişlerde ağrıyla gittim sallaniyor dusecek dedim dr'a guldu hatta meger yirmilik dişin agrisiymiş bütün çenem ağrıyordu artik dayanamadim cektirdim kurtuldum

Malesef uyuşukluk riski var ama kötüyü çağırma bence. Yirmilik ağrısı çeneye, çene altına kulağa vurabilir. Üstle de karıştırıyor olabilirsin

Ben de olmadi ama kişiden kisiye degisirmi bilmiyorum çene certahisinden randevu al iyi bi doktor bul sorun olmaz insallah

Malesef uyuşukluk riski var ama kötüyü çağırma bence. Yirmilik ağrısı çeneye, çene altına kulağa vurabilir. Üstle de karıştırıyor olabilirsin
kız kardeşim yaşadı bir yıldan fazla dudağı hafif yamuktu.o kadar üzülmüş ve ağlamıştım ki regl olmuştum erkenden üzüntüden.çektiği acıları da biliyorum.basit değildi.beş gün çekti kız

kız kardeşim yaşadı bir yıldan fazla dudağı hafif yamuktu.o kadar üzülmüş ve ağlamıştım ki regl olmuştum erkenden üzüntüden.çektiği acıları da biliyorum.basit değildi.beş gün çekti kız
Yok çok iyi biliyorum riskleri, dediklerin doğrudur ve daha kötü komplikasyonları da olabilir ama malesef her tıbbi uygulamanın bir riski var. İşlem mecbur olacaksa bunları kabul edip olumluyu çağırmaktan başka çaremiz yok

Yok çok iyi biliyorum riskleri, dediklerin doğrudur ve daha kötü komplikasyonları da olabilir ama malesef her tıbbi uygulamanın bir riski var. İşlem mecbur olacaksa bunları kabul edip olumluyu çağırmaktan başka çaremiz yok
aslında çok da ağrım yok.10 üzerinden 3-4 o da bazen ama bu aralar sıklıkla geliyor ve yandaki diş kökümü çürütmüş olması can sıkıcı.bilmiyorum.

Back