• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yirmilik diş için çene cerrahı?

ordinaryday

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
619
0
316
Arkadaşlar yirmi yaş dişlerimi aldırmam gerekiyor.Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir diş hekimi var mı acaba? Uygun fiyata çektirmem lazım.Şöyle 50-100 arası olsa benim için çok iyi olur.Yarı gömülü olan dişlerimi çektircem..Okmeydanı dişte bir yıl sonra gelin çekelim diyorlarmış.Ama benim hemen çektirmem lazım bir iki ay içinde gel deseler keşke ama bir yıl çok fazla.Önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir yer var mı?

öncelikle geçmiş olsun cnm ben daha önceden gömülü olan yirmilik dişlerimi çektirdim gömülü olduğu için cerrahi bi işlem oluyor we malesef 50 100 arası bi işlem değil bence o kadar ucuz bulursan iyi düşün bi de sana tawsiyem (dişlerim dedin diye söylüyorum) ikisini aynı anda çektirme kökleri çok derin olduğu için çenende probleme neden olabilir annem de öyle oldu. ben doktorumdan çok memnun kaldım fakat anadolu yakasında yaptırdım. umarım en yakın zamanda kurtulursun

öncelikle geçmiş olsun cnm ben daha önceden gömülü olan yirmilik dişlerimi çektirdim gömülü olduğu için cerrahi bi işlem oluyor we malesef 50 100 arası bi işlem değil bence o kadar ucuz bulursan iyi düşün bi de sana tawsiyem (dişlerim dedin diye söylüyorum) ikisini aynı anda çektirme kökleri çok derin olduğu için çenende probleme neden olabilir annem de öyle oldu. ben doktorumdan çok memnun kaldım fakat anadolu yakasında yaptırdım. umarım en yakın zamanda kurtulursun

kesinlikle doktorumu onerebilirim. ben 3 tane gomulu 20lik dis cektirdim. 2 yil once cektirdim 50 lira idi..

Fatihte, tam olarak Yavuz Selim Duraginda. Ismi Mustafa Avci.. cok gecmis olsun

Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah en kısa zamanda kurtulurum ben de..

kesinlikle doktorumu onerebilirim. ben 3 tane gomulu 20lik dis cektirdim. 2 yil once cektirdim 50 lira idi..

Fatihte, tam olarak Yavuz Selim Duraginda. Ismi Mustafa Avci.. cok gecmis olsun

Keşke şimdi de 50 lira olsa..Araştırcağım bu ismi çok sağolun.

cnm özel msjlarım açık olmadığı için burdan yazıyorum dr FAHRETTİN KERİMDERMAN kartal da
ben çok memnun kaldım muhayene ücretsizdi ben gittim de internetten numarasını bulabilirsin
geçmiş olsun cnm

Back