İyi bir yerde yaptırırsanız splint kesin çözüm diye biliyorum ama dediğim gibi kaliteli bir doktor bulmak lazım. Biraz pahalı bir tedaviSanırım çene splinti yüzde yüz sonuç vermiyormuş bende tam bilemiyorum ama muayene doktor böyle söyledi cıkan disk yerine tekrar oturtulması gerekıyormus fizik tedavıye fılan gıt dedı üniversite hastanesine yönlendir dı ama randevu almak mümkün degıl. Bilmiyorum kafan baya karışık sanırım önce fizik tedavı denicem
Sizin bildiğiniz bır yer varmı ne kadardır ki çok çok pahalıysa şuan yaptıramam ben 2 bin lira falan sanıyordumİyi bir yerde yaptırırsanız splint kesin çözüm diye biliyorum ama dediğim gibi kaliteli bir doktor bulmak lazım. Biraz pahalı bir tedavi
Benım ki daha farklı bı problemden dolayı agzımı acamıyormusum ki hala açamıyorum doktor dişimi çekerken çene disk mi kaydırmıs malesefEvet ağzımı 1 hafta açamadım pipetle beslendim 2.hafta kısmi olarak açabiliyordum ama 3.haftada tamamen düzelmişti diye hatırlıyorum aynısını yaşadım sadece benimki iltihaplı değildi ama kökü çok uzunmuş o yüzden çok sıkıntılıydı
Şuan ankarada 20 bin civarı. Eğer ankarada iseniz doktor önerebilirimSizin bildiğiniz bır yer varmı ne kadardır ki çok çok pahalıysa şuan yaptıramam ben 2 bin lira falan sanıyordum
Bende de panık atak var ve benım yaşadığım gerçekten bır panik atak hastası için çok zor ama korkmayın sadece doktorunuzu iyi seçin hatta devlet yada üni hastanesınde aldırırsanız Allah korusun bi aksılık olduğun da ispat edebilme sansınız olur özel de malesef çok fazla bısey ispat edemiyosunuz.Ayyy bunu okudum ben şimdi onu nasıl aldiricam bir panik atakli için iyi olmadı bu
Nereden anladınız öyle olduğunu?Benım ki daha farklı bı problemden dolayı agzımı acamıyormusum ki hala açamıyorum doktor dişimi çekerken çene disk mi kaydırmıs malesef
Evet ankaradayımŞuan ankarada 20 bin civarı. Eğer ankarada iseniz doktor önerebilirim
Dr tansu erakmana gidebilirsiniz kendisi çene cerrahı. Ben de 20 likleri ona çektireceğim inşallahEvet ankaradayım
İnstagram da görmüştüm araştırıym teşekkür ederim eğer siz cektırırsenız buraya yazabılırmısınız sonucu birde sizin ki de göümülü mu benım diğer 3 tane yarı gömülüDr tansu erakmana gidebilirsiniz kendisi çene cerrahı. Ben de 20 likleri ona çektireceğim inşallah
Tabiki yazarım bütçemi ayarlamaya çalışıyorum çünkü dişi çekmeden önce tomografi falan çekiliyor biraz pahalı olur diye tahmin ediyorum. Benimkilerin hepsi gömülğ alt üstİnstagram da görmüştüm araştırıym teşekkür ederim eğer siz cektırırsenız buraya yazabılırmısınız sonucu birde sizin ki de göümülü mu benım diğer 3 tane yarı gömülü
Merhaba geçmiş olsunMerhaba bendede kist var ve çok korkuyorum uzun süren bi işlem mi? Devlette mi oldunuz ?
Çok geçmiş olsun şimdiden sorunsuz bi şekilde kurtulursunuz umarımTabiki yazarım bütçemi ayarlamaya çalışıyorum çünkü dişi çekmeden önce tomografi falan çekiliyor biraz pahalı olur diye tahmin ediyorum. Benimkilerin hepsi gömülğ alt üst
Üst sol arka dişin kökün üstünde, bende ankaradayım nerede olsunuz kaça oldunuz acabaMerhaba geçmiş olsun1 saat sürdü diye hatırlıyorum unuttum. devlette olmadım ben Ankara özel bi klinikte çene cerrahisinde oldum. Sizin nerenizde kist ?
Seda deniz kalkan da oldum 20 lik diş çekimi kist ameliyatı kanal tedavisi 5 bini bulmuştu canım. Kistim benim büyüktü alt çenemdeydi.Üst sol arka dişin kökün üstünde, bende ankaradayım nerede olsunuz kaça oldunuz acaba
Anladım geçmiş olsun, birden mi büyüdü yoksa zamanla mı ? Benim Şuan küçükSeda deniz kalkan da oldum 20 lik diş çekimi kist ameliyatı kanal tedavisi 5 bini bulmuştu canım. Kistim benim büyüktü alt çenemdeydi.
Zamanla büyüdü martta öğrendim ilk doktor çene cerrahına git dedi gitmedim temmuzda ağrı başladı gittim baya büyümüştü. Ama ameliyat yapan doktorum seneler içinde büyüdüğünü söylemiştiAnladım geçmiş olsun, birden mi büyüdü yoksa zamanla mı ? Benim Şuan küçük
Ağrılarım geçemeyince başka doktorlara gıttım tme doktoru baktı o söyledi diskin kaydığını zaten elımde baktıgımda da bellı oluyo sol kulagım hemen altında bı şişlik varNereden anladınız öyle olduğunu?
Peki ne büyüklüğündeydi ? Benimki elleyince bilyeden az daha küçük gibi ama elime geliyor, geçen sene daha küçüktüZamanla büyüdü martta öğrendim ilk doktor çene cerrahına git dedi gitmedim temmuzda ağrı başladı gittim baya büyümüştü. Ama ameliyat yapan doktorum seneler içinde büyüdüğünü söylemişti
çok üzüldüm çok, valla öyle doğru emanet ediyoruz kendimizi mecbur güveniyoruz. sonra başımıza neler geliyor. inşallah iyi olursunuz hepsi en yakın zamanda biterBen işlemi yaparken bı anormallik olduğunu hissetmiştim ama aklıma bu kadar zarar verebileceği gelmemişti sonuçta doktor dıye güveniyosunuz onlara da guvenemıceksek kıme güvenicez. Eve geldiğim de inaılmaz bı ağrı yasadım zaten günlerce bir diş cekımının agrısından çok daha fazlasıydı meğerse çenemi kaydırmıs onun ağrısını çekmişim sonrasında da hiç ilgilenmedi onu Allah'a havale ettım. Çok teşekkür ederim benim de tek isteğim geçmesi ama çene olayı baya sıkıntı oluyormuş tedavı vs birde halan çektiğim acılar yanıma kaldı.
Aminnn. Teşekkür ederim. Allah ıyı insanlarla işini gerçekten iyi yapan insanlarla karsılastırsın hepımızı.bır ınsanın yaptıgı hata baskasının hayatını mahvedıyorçok üzüldüm çok, valla öyle doğru emanet ediyoruz kendimizi mecbur güveniyoruz. sonra başımıza neler geliyor. inşallah iyi olursunuz hepsi en yakın zamanda biter