S spring80 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 7 0 86 İstanbul 17 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi spring80 #1 merhabalar.yirmi yaş dişimi çektireli15 günü geçti ama o boşluk sadece biraz küçüldü.kapanmama gibi bi durum olabilirmi?şimdiden teşekkürler
merhabalar.yirmi yaş dişimi çektireli15 günü geçti ama o boşluk sadece biraz küçüldü.kapanmama gibi bi durum olabilirmi?şimdiden teşekkürler
nese_plamudu şaşkın prenses Kayıtlı Üye 30 Eylül 2009 127 0 96 Diğer 3 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi spring80 #2 Duyduguma gore usttekı gomuk 20 yas dısı operasyonu,alttakılere gore daha basıt oluyormus,bu dogru mudur yoksa ben korkuyorum dıye benı kandırmaya mı calısıyorlar :))) Şimdiden teşekkurler...
Duyduguma gore usttekı gomuk 20 yas dısı operasyonu,alttakılere gore daha basıt oluyormus,bu dogru mudur yoksa ben korkuyorum dıye benı kandırmaya mı calısıyorlar :))) Şimdiden teşekkurler...
GeCe_KuSu 02.06.2012 Kayıtlı Üye 17 Eylül 2009 6.057 5 358 38 Konya 3 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi spring80 #3 canım ben hem alttan hem üstte çektirdim. evet üst daha kolay oluyo yukardan aşağı asıldığı için. aşağıdaki zorluyo hem hastayı hem doktoru:) geçmiş olsun
canım ben hem alttan hem üstte çektirdim. evet üst daha kolay oluyo yukardan aşağı asıldığı için. aşağıdaki zorluyo hem hastayı hem doktoru:) geçmiş olsun
nese_plamudu şaşkın prenses Kayıtlı Üye 30 Eylül 2009 127 0 96 Diğer 3 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi spring80 #4 tesekkur ederım,alt çekımde bıraz zorlandık doktorumla bırlıkte,korku bastı bır sure sonra,saol bilgi için ıcın opuyorumnanaktan
tesekkur ederım,alt çekımde bıraz zorlandık doktorumla bırlıkte,korku bastı bır sure sonra,saol bilgi için ıcın opuyorumnanaktan