yaklaşık 2008 den beri sarı saç kullanıyorum. bir ara arkadaşımın ve sevgilimin gazınaa gelip kahveye boyadım saçlarımı felaketti. ağlamaktan şişti gözlerim alışamadım. hemen ertesi günü gittim ve takrardan açtırdım o güzelim sağlıklı saçlarımı.
şimdi saçlarım beyaza yakın (nerdeyse beyaz) platin rengi. ama o kadar çok yıprandılar ki ne kadar bakım ürünüde kullansam (ki asla fön çektirmem, taramam bile kırılmasınlar die) olmadı saçlarım sürekli elektirikli ve tülek tülek. ilk defa 3 aydır dip boyası yaptırmadım. kendi rengimde koyu kumral olduğunu için iyice batıyo artık gözüme. 3 parmak çıktılar yani siz düşünün. az önce sürekli kestirmekten uzayamayan saçlarımı minicik kesitrdim gene. :a015:
şunu danışmak istiyorum sarı saç kullanmak isitiyorum dipten gelen saçlarıma ne yapmalıyım ki hem sarışın olayım hemde bu kadar yıpranmayım... diplere düz renk yerine röfle mi? yoksa yoksa bilmiyorum işte :sm_confused:
canım saçının rengını kırdır yanı kendı saçın kadar koyu olmayacak ama sarıda olmayacak hem yıpranmamış olur hmde gozunee batmaz bı sure ıdare eder saçınada gliserın kullanmanı tavsıye edıyorum ıslakken kullanacaksın föne gerek yok öyle kabarmaz ve tekrar sarı yaptrman için zaman kazanırsın
ben elseve şampuan kullanıyorum saç kremiyle birlikte gören bayılıyor saçlarıma parıl parıl çok sağlıklı parlıyor süreklide boyuyorum saçlarımı dip boyası yaptır bencede yada evde sarıya yakın bir boyayala kendin kır ama çok bekletme renginede dikkat et
Keşke kahveye boyadıktan sonra okadar çabuk dönmeye çalışmasaydın canım. Yağlarla bakım yap ama yandıktan sonra en etkili çözüm kestirmek oluyo malesef. Çok iyi bi kuaför bul dahada kötü yapmasın saçlarını.
Keşke kahveye boyadıktan sonra okadar çabuk dönmeye çalışmasaydın canım. Yağlarla bakım yap ama yandıktan sonra en etkili çözüm kestirmek oluyo malesef. Çok iyi bi kuaför bul dahada kötü yapmasın saçlarını.