Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlarınıza hangi bakım yağlarını uyguluyosunuz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar ben badem yağını almaya karar verdim ama bi kaç tane yagı daha karıştırmak istiyorum bi önerisi olan var mı?

sadece badem yagı yetmez baska yaglarıda tek tek almak her yagın fiyatını en az 5 tl düşünürsek bayagı masraflı olur bence içinde bircok yagı barındıran karısım yaglar var mesela medicence büyük şurup şişesi gibi.yada barcelino bu ikisini kullandım gercekten güzeller barcelino 2 hafta önce 15 tlye aldım.yalnız ben köklere sürüp sonra yıkıyorum.bence cokta güzel kokmuyo ama faydalı.benım istediğimde sür yıkama hep öyle kalsın hoş koksun ama saclarda sürekli yüze değiyo tabı yuzdede kıllanma yapar bıde yıkamadan öyle dursa dıe mecburen yıkıyorum.

aktarlarda satılıyo mu canım bu dediklerin?

Ben birçok yağ karışımı olan bakım yağlarını sevmiyorum. Sanki yağların etkisini öldürüyor gibi. Ama badem yağı ile hint yağını tavsiye edebilirim. Sarımsak ve susam yağıda olabilir. En fazla 2 3 yağ karıştırıyorum. Hemen sürüyorum ki yağlar birbirini etkilemesin. Zeytinyağını da sevmiyorum hiç. Ağırlaştırıyor saçı.

sadece badem yağı yetmez ben 24 yağ karışımı kullanıyorum çok memnunum. yılan yağı zeytin yağı bunlar en önemlisi. birde kızlar benim saçım açıçıdan dolayı yandı ve saçlarımı kısacık kestirdim ve hala uçları sünüyo buna çözümünüz var mı varsa acil yardım istiyorum :)

Ben kardenin bütün saç yağlarıyla bephantene ampul,e vit ampul karıştırıp aylar boyu kullandım.Açıkçası bir faydasını göremedim..
Piyasadki yağların hepsinin işlenmiş ve doğal olmayan yağlar olduğunu düşünüyorum,eğer elinizde köyden gelme zeytinyağı yoksa komili zeytinyağı ile saç bakımını başaramazsınız mesela..
En azından ben inanmıyorum.
Saç bakım yağı olarak kullandığım ürün hem saçımı uzattı,hem yıllar süren çileme son verdi.Blogumda paylaştığım zaman tavsiyemle kullanan arkadaşlarımın iki haftada boyalı saçlarının diplerinin geldiğini söylediler...
Hali ile ben de eşe dosta tavsiye ediyorum...
hem saç uzatmada hem de benim gibi saçı 80 dk boyalı tutularak yakılmış bir kızın yeniden saçlarını toparlamasında sağolsun tek adresim var,geri kalan ıvır zıvır yağlarla hiç uğraşmıyorum.
Bu kadar övdüm ettim markasını az evvelki başka bir posta bıraktım,tekrarlamamak için yazmıyorum,
Blogumda uzun uzun yazdım,merak eden oradan okusun,hatta kullanan arkadaşın yorumu da orada o da benim gibi blogger...

Düğünüme kadar da 5 ayım var,inşallah daha da uzatmak için yeniden kullanamya başlayacağım:)
Makyaj,Moda ve Bakım'a Dair...: Saç Mahvetme ve Tekrar Uzatma Üzerine-HC Complex Bakım Yağı

hc 19 complex i öneriyorum kesinlikle bana dua edersin:) saçlarım konusunda çok hassasım ve üniversite zamanı aşırı bir dökülme cansızlaşma sorunu yaşadım kel kalmama ramak kala internetten bu ürünü buldum bildiğin hemen hemen bütün ünlüler kullanıyor kendi sitelerinde röpörtajları var ayrıca fiyatıda gayet uygun saçlarımı kestirmeme gerek kalmadan kurtardım bu ürün sayesinde şimdi gebelik dönemindeyim ve saçlarımın iyi bir bakıma ihtiyacı var doğum sonrası hemen sipariş vereceğim herkese tavsiye ederim

Arkadaşlar ben bu yağların asitli olabileceğini ve saç diplerine sürülmesinin zarar bile vereceğini düşünüyorum.

Saçlarım en son artık takır takır kuruduğundan gittim kısa kestirdim. Çok pişmanım keşke bu bakımı önceden keşfetseydim.
Down under's markasının argan yağlı saç bakım serumu var. kahverengi şişe. normalde banyodan sonra saçınıza sürüp durulamıyorsunuz.
Ben bunu sürüyorum uçlarına öle yatıp sabah yıkıyorum. Çok farkettirdi. Tavsiye ederim...saçlarım epey yumuşadı.

açıkçası ben durulanmayan bakım yagı kullanmayı tercıh edıyorum... iş guc yorgunluk banyoya saatlerce zaman ayırıp bekle durula falan benı cok yoruyo bu yuzden deneme amaclı adını belkı yanls yazabılırım morfose denılen bı argan yagı aldm sacıma boydan suruyorum uclra daha yogun suruyorum. 200 ml lik bişe ama 2 aydır kullanıyorum daha yarısına gelmedı ne bereketli yagıymıs dıyorum :) acıkcası begendım asırı kuruluk vardı saclarımda kırıklarda yavas yavas toparladı dıyebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…