- Konu Sahibi marstangelenkiz
kızlar ben badem yağını almaya karar verdim ama bi kaç tane yagı daha karıştırmak istiyorum bi önerisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben badem yağını almaya karar verdim ama bi kaç tane yagı daha karıştırmak istiyorum bi önerisi olan var mı?
sadece badem yagı yetmez baska yaglarıda tek tek almak her yagın fiyatını en az 5 tl düşünürsek bayagı masraflı olur bence içinde bircok yagı barındıran karısım yaglar var mesela medicence büyük şurup şişesi gibi.yada barcelino bu ikisini kullandım gercekten güzeller barcelino 2 hafta önce 15 tlye aldım.yalnız ben köklere sürüp sonra yıkıyorum.bence cokta güzel kokmuyo ama faydalı.benım istediğimde sür yıkama hep öyle kalsın hoş koksun ama saclarda sürekli yüze değiyo tabı yuzdede kıllanma yapar bıde yıkamadan öyle dursa dıe mecburen yıkıyorum.
Be doğal zeytinyağı sürüyorum yumuşatıyor.
aktarlarda satılıyo mu canım bu dediklerin?
sadece badem yağı yetmez ben 24 yağ karışımı kullanıyorum çok memnunum. yılan yağı zeytin yağı bunlar en önemlisi. birde kızlar benim saçım açıçıdan dolayı yandı ve saçlarımı kısacık kestirdim ve hala uçları sünüyo buna çözümünüz var mı varsa acil yardım istiyorum :)