• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlarınıza çözümüm var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sonador19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
80
2
86
İstanbul
merhaba ben saçımı boyattım ilk defa açma ve cila işlemi ile ombre yaptırmıştım sonra rengi hoşuma gitmedi hafif turunculuk vardı ve yoketmek için koleston 8.1 alıp kendim cila yaptım sonrasında saçlarım yıprandı ama gerçekten kolestondan sonra oldu kurudu matlaştı ıslakken saç telimin bi tanesini alsam lastik gibi uzuyordu saçlarımda uzundu çok üzüldüm buradan okuduğum her şeyi denedim ve şuan yaptığım en güzel şey şu oldu

2 evigen ampul
2 bepanten ampul
1 bemiks ampul
Argan yağı
Hint yağı
Bir şişe saf gliserin(eczanede satılıyor)
Bir çay bardağının yarısından daha az gül suyu(sprey şişesinden rahat çıkması için)
Arı sütü
Propolis

Bunları karıştırdım bir sprey şişesinde
Saçlarımı ıslattım havlu ile nemini aldım
Saç diplerimden uçlarına kadar iyice yedirdim streç filmle sardım 2 saat bekledim urban care markasının keratinli şampuanı ve kremi ile saçlarımı yıkadım 1 kere şampuanladım

İnanır mısınız bilmiyorum ama o lastikleşmesi geçti var şuan ama çok az daha bir kere yaptım bunu ve yapmaya devam edicem her banyodan önce

Daha önce arı sütü ve propolis koymadan yapmıştım bu kadar etki etmemişti en önemlileri bunlar gerçekten saçım ipek gibi

Zaten propolisi arılar kovandaki çatlakları doldurmak için kullanıyorlarmış bizim saçımızdakileri neden doldurmasın ve bir çok ağacında özüymüş

Gerçekten işe yaradı umarım sizdede yarar

canım gayet güzel bir tarif,balı duymuştum-denemiştim de hatta- ama arı sütü ile propolis'i ilk defa duydum?nereden okudun acaba saça iyi geldiğini yoksa kendin mi hazırladın karışımı?
bir de fotoğraf paylaşabilirsen süper olur:KK22:

Back