- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
- Konu Sahibi tinimini_hnm
-
anca okuyup geçin
aman yorum yapmayın emi
allam yarebbim
cnm koyu kestane yapma siyah olur çok koyu olur güzel bir kahve tonuna boya yıpranmaz amonyaksız boyayla önerim garnıer color shıne kahve tonlarına bak beğendiğine boya yıpratmaz yumuşacık yapar ben çok boyadım bu marka süper
canım keske saclarının fotosunu koysaydın .
ben de su sıralar saclarımı koyu kahve yada koyu kestaneye boyamayı dusunuyorum .
ama tatlım sıyah gıbı durmasını ıstemıyorsan eger ,bu renklere boyama .
cunku bunlar bıldıgın sıyah oluyor sadece gunes de kızıl yansımaları olur
cnm yorumuna cok guldum .
bu topıkte kk uyelerı pek ,koyu renklerle ılgılenmıyor .
acık renklere daha cok ragbet var .
sen soyle ,tarcın ,karamel,bakır ,sarı ,dore
gıbı renklerı nasıl elde edebılrım dıye sorsaydın .
bak gor nasıl yorumlar alrdın
bence yıpranmış bir saçı dinlenmeden kendine gelmeden boyama bi yanınca bidaha geriye döndürmek imkansız oluyo
Benimde çok kötüydü saçlarım önce kestirdim biraz sonra novacolorun kapiçino rengine boyadım cok tatlı bi kahve oldu tavsiye ederim..Sonra saçlarıma hep bakım yaptım sinemaki yapıyorm haftada bi kere, özel bakım yağı hazırladım içinde her yağdan var, komili zeytinyağlı ballı şampuanından aldım gerçekten baya yumuşattı..Bunları yaparsan saçların baya kendine gelecektir tatlım.
Bak kendi saç rengimi koyayım sana
Eki Görüntüle 380369
benimkilere bişey olmadı dediğim gibi uçlarından kestirdim ve boyadım sonra bakım yaparsın saçlarınabenimde biraz kestirmem lazım uçları yanık resmen çok kötü
sonrada boyim diyorum yanmaz dimi???
ayrıca orjinal saç rengim aynı senin bu resimdeki gibiydi
çok özlüyorum sağlıklı, koyu kestane saçlarımı
benimkilere bişey olmadı dediğim gibi uçlarından kestirdim ve boyadım sonra bakım yaparsın saçlarına
Valla dibim belli olmuyo her ay boyama derdi yok 3 aydır saçlarımı hiç boyamadım en güzeli insanın kendi rengine yakın saçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?