Saç Rengi ve Saç Boyama Yıpranmış saçlarımın üzerine doğal rengim koyu kestane boyasam daha çok yıpranır mı?

tinimini_hnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
2.244
2.337
248
bende sarı sevdasına evde 15 gün bir ay aralıklarla 4-5 kez saçlarımı boyadım ve koyu kestane saçlarımı normal sarı tonlarına kadar açtım.
şuan saçlarım bayağı bi yıpranmış durumda özellikle banyo yaparken acayip sertleşiyor yıkayamıyorum bile
kendi saç rengimi çok özledim
diplerimde 2 cm falan uzadı
onları görünce kendi saçlarımı okadar seviniyorum ki
pırıl pırıl parlayan koyu kestane saçlarım vardı çünkü yumuşacık...
şimdi bu saçın üstüne koyu kestane boyasam saçlarımın yanma ihtimali varmı
daha çok yıpranırmı?
napıym arkadaşlar fikir verin bana da:26:

cnm koyu kestane yapma siyah olur çok koyu olur güzel bir kahve tonuna boya yıpranmaz amonyaksız boyayla önerim garnıer color shıne kahve tonlarına bak beğendiğine boya yıpratmaz yumuşacık yapar ben çok boyadım bu marka süper

canım keske saclarının fotosunu koysaydın .
ben de su sıralar saclarımı koyu kahve yada koyu kestaneye boyamayı dusunuyorum .
ama tatlım sıyah gıbı durmasını ıstemıyorsan eger ,bu renklere boyama .
cunku bunlar bıldıgın sıyah oluyor sadece gunes de kızıl yansımaları olur

anca okuyup geçin
aman yorum yapmayın emi
allam yarebbim

cnm yorumuna cok guldum .
bu topıkte kk uyelerı pek ,koyu renklerle ılgılenmıyor .
acık renklere daha cok ragbet var .
sen soyle ,tarcın ,karamel,bakır ,sarı ,dore
gıbı renklerı nasıl elde edebılrım dıye sorsaydın .
bak gor nasıl yorumlar alrdın

Benimde çok kötüydü saçlarım önce kestirdim biraz sonra novacolorun kapiçino rengine boyadım cok tatlı bi kahve oldu tavsiye ederim..Sonra saçlarıma hep bakım yaptım sinemaki yapıyorm haftada bi kere, özel bakım yağı hazırladım içinde her yağdan var, komili zeytinyağlı ballı şampuanından aldım gerçekten baya yumuşattı..Bunları yaparsan saçların baya kendine gelecektir tatlım.
Bak kendi saç rengimi koyayım sana

normal sarı tonun üstüne koyu kestane siyahmı yapar???
saçlarım çok yıpranmış halde uçları yanık gibi desem yeridir
amonyaksız boyayla yanmaz dimi???

yani normal sarı tonun üstüne koyu kestane boyasam, sonuç siyah olur
hepiniz böyle diyorsunuz. doğrudur ne diyim o zaman açık kumral falanmı boyamam lazım normal sarı ton üstüne, koyu kestane elde etmek için?

cin tepeme çıkınca ne diycemi bilemedim napim

bence yıpranmış bir saçı dinlenmeden kendine gelmeden boyama bi yanınca bidaha geriye döndürmek imkansız oluyo

işte koyu renge boyarsam oksidan miktarı düşük olacak, artı bide amonyaksız boya kullansam yinede daha çok yıpranırmı yanarmı???

benimde biraz kestirmem lazım uçları yanık resmen çok kötü
sonrada boyim diyorum yanmaz dimi???
ayrıca orjinal saç rengim aynı senin bu resimdeki gibiydi
çok özlüyorum sağlıklı, koyu kestane saçlarımı

benimkilere bişey olmadı dediğim gibi uçlarından kestirdim ve boyadım sonra bakım yaparsın saçlarına
Valla dibim belli olmuyo her ay boyama derdi yok 3 aydır saçlarımı hiç boyamadım en güzeli insanın kendi rengine yakın saçlar

tamam canım anladım deniycem bakalım uçlarından sldırıym biraz
sonrada amonyaksız bi boyayla kahve tonlarında boyim
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…