Saç Kesim Şekilleri Yıpranmış saçlarımdan ve 2 senedir değiştirmediğim saç stilimden sıkıldım...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kybele35

Hüzün Kovan Kuşu
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
1.364
167
173
Selamlar arkadaşlar...Saçlarım rçfleleiydi.Büyük br sabırla uzatıp boyatmadan doğal rengiyle uzattım.Omuzlarıma kadardı.Bu sene mart ayında perma yaptırdım.Kopmalar oldu saçlarımda.daha sonra 5 kez boyadım.Ve 2 kez kuaföre 2 kez de kendim kestim.Çok sıkıldım.Peruk alıyım dedim, ama o da doğal durmadı. ben de hem sağlıklı hem de istediğim renkte uzaması adına, kısacık kestirip platin sarıya boyatasım var.Vahide Gördüm ün saçları gibi.Daha önce kısa saç kullandım.fotoğrafım da aşağıda.2.fotoğraf bana ait.Bi bakın bakalım siz ne diyceksiniz...

vahide hanımın saclarını bende begenıyorum bence sanada yakısıe platın rengını boyattıktan sonra begenmezsen rengını degıstırırsın.

Kisa sac cok guzel durmus sende Yakismis bence ama platin sarisini pek begenmedim vahide gordume de yakistigini dusunmuyorm ama yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…