J jervez Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2009 133 0 96 İstanbul 6 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi jervez #1 Kızlar saçlarım yıpranmış ve uçları kırık..Hangi saç kremini tavsiye edersiniz??? Cevaplarınızı bekliyorum...
Kızlar saçlarım yıpranmış ve uçları kırık..Hangi saç kremini tavsiye edersiniz??? Cevaplarınızı bekliyorum...
pnrarsln güneşe aşık . . . Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2010 1.217 4 66 Diğer 6 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi jervez #2 haftada bi kere zeytinyağ sürüpp beklet 1-2 saa o mükemmel sonuç veriyo bnm kırıklar o kadar çoktu ki yanık gbi görünüyodu uçları zeytnyağı sayesnde düzldi bide dove yoğun nemlendirici saç kremi var (mavi şişe)onu kullnıyorum ondanda çook memnunum
haftada bi kere zeytinyağ sürüpp beklet 1-2 saa o mükemmel sonuç veriyo bnm kırıklar o kadar çoktu ki yanık gbi görünüyodu uçları zeytnyağı sayesnde düzldi bide dove yoğun nemlendirici saç kremi var (mavi şişe)onu kullnıyorum ondanda çook memnunum
A ahbubenn Ziyaretçi 14 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi jervez #3 zeytinyağı mı evde zeytinyağından geçilmezdi aradım yok ya off ne şanszm :S