Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlar için kür,denedim sonuç harika

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
pazartesi günü bende denicem eger iyi sonuç alırsam düzenli yapıcam

amannn battı balık yan gider
turp,ısırgan,yapıyom bir günde bunu yapim
eşim yakında kafama limon sıkıcak salata malzemelerinin hepsi kafanda beni yorma gel buraya
inş faydası olurda boşa gitmez çabalarımız

Ne varsa doğal kaynaklarda var ya :)

Ben denedim ve memnun kaldım şimdi saçlarından muzdarip kım varsa saçı için bunu öneriyorum kendımde hafta da bir yapmaya çalşıyorum

Saçlarım çok çabuk kırılıyor düzleştirmiyorum zaten düpdüz herkes fönlü sanıyor kırıklarımı aldırdıktan sonra 1-2 kez maşa yaptım bir saç telimde nerdeyse 5 tane kırık vardı arkadaşlarım sürekli düzleştirmesine maşa yapmış olmalarına rağmen onların kırıkları benimkilerden az ama çok sık tarıyorum yatarken bile tarıyorum tarakta kırıyor olabilir 2 sene öncesine kadar saçlarımı çok yapıyodum yandılar kestirmeye de kıyamadım anca uçlarından bir de saçlarımı açtım bi kaç ton bi kaç işlemde iyice yıprandılar bu kürü deneyeceğim çok teşekkürler umarım benim işime de yarar eski güzel saçlarıma kavuşurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…