Bana linkini atar mısınız? Bulamadım.Hayır hayır normal şampuanıma devam ettim ben brezilya fönü degil yaptığım ,asla düzleştirici veya tuzsuz şampuan kullanmadım sacımı keratinle ıslattım topladım yattım ertesi gün yıkadım bu kadar önce haftada 3 gün yaptım ilk hafta,sonra hafttada 2 derken şimdi haftada 1 hatta bu gün yaptım şu an keratinli topladım yatıyorum yarın kalkıp yıkayacagım
Gözünüz sarıya alışınca başka renk olmazmış gibi geliyor ve her kuaför bunu ne yazık ki güzel yapamıyor. Sarı rengi saçı ekstra daha çok mahvediyor. Ben de kuaförde bir kaç kez yaptırdım keratin. Keçe gibi olmuştu iyice saçlarım tarak işlemiyordu resmen. İlk başta çok iyi oluyor keratinle, sonra gene aynı çünkü saç ölmüş bizi bırakmış, biz onu bırakmıyoruz.20 yıldır saçlarım sarı işin kötü tarafı sarı dışında hiç ama hiçbir renk bana yakışmıyor saçlarım bildiğiniz oyuncak bebek saçı gibiydi her gören ilk olarak ayy saçların naylon gibi derdi acayip sertti inanılmaz tarif edilmez su bile işlemiyordu sonra ekim ayında saçlarımkoptu kısalığından ziyade resmen koptu bir boyamada kısalığından ziyade beni üzen şey sertliğiydi sonra tesadüfen sırf insanlar sussun diye keratin sürdüm sürme o sürme inanılmaz yumusadı asla tarayamadığım saçımdan tarak akıyor hatunlar lütfen siz de kullanın dediğimi
Tabiki bir elime ulaşsın hemen yapacağım ve yazıcamGüle güle kullanın lütfen siz de sonuçlarınızı yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?