• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saç(resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cemre-fck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
204
0
96
32
Diğer
Arkadaşlar çok güzel ve bakımlı dalgalı saçlara sahiptim 3-4 senedir düzleştirici kullanıyorum ve saçlarım bu hale geldi.eski hacimli saçlarım yok.yıpranmış gözüküyorlar ve uçları ynmış gibi beyaz beyaz.
ne yapıcamı bilmioyorum boyu uzun ama kestirmek istemiorum bu sorunu halledebileceğim bir kür varmı? yada kestirdikten sonra hemen uzamasıiçin bir kür?
forumu gezdim ama her kafadan bir ses çıkıyor hangi birini yapacağımı şaşırdım

http://img193.imageshack.us/i/4t5s.jpg/

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kesnlkle hç kötü deil sadece kırıkların var yıpranmış deiller. onlarda çok az bi uçlarından aldırırsan gider zaten

bencede canım saçını 4 parmak kadar kestirmelisin.çünkü uçlarındaki beyazlık düzleştiriciden kaynaklanıyor ve ondan dolayı saçının rengini götürmüş.sana saçların için serum öneririm.ellinden geldikçe özellikle yazın fön ve düzleştiricilerden uzak dur.:teselli:

saçlarını gfazla düzleştirme biraz kestir saçını bide saç için susam yağı badem yağı falan kullan işe yarıyo çabuk uzuyo ve sağlıklı uzuyo saçımda çok fazla kırık vardı kestirdim saç bakm yağı aldım içinde bi sürü yağ çeşidi var kulandım saçım aynı boya geldi 1 ayda kestirdiğim yere ve kırklarım çok az yok dneecek kadar az

Back