Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış,nemsiz saçları olanlar kesinlikle denemeli:)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar bepanten ve evıgen ampullerı genelde yag bakımlarımda kullanıyorum.bugun selectıve keratın maskemı bır tabaga sıkıp ıcıne bırer ampul kırdım 1 kapak kadarda argan yagı kattım yıkayıp suyunu aldıgım saclarıma surup 3-4 saat beklettım mukemmel sekılde nemlendı.argan yerıne badem yagı yada hındıstan cevızı yagıda koyarak deneyecegım.ayrıca selectıve dısında baska sac maskelerının ıcıne katarakta kulanılabılır.cok memnun kalacagınızı dusunuyorum tavsıye edeyım dedım

benımkılerde yıpranmıs ve hiç uzamıyo.cam terebentın ve badem yagı kullnyrumm ıse yaramyo.bu ampuller de sanırım olay.ayrıca benım saclarım bu yaglardan sonra yapıs yapıs duryo szde olmuyomu ya

benımkılerde yıpranmıs ve hiç uzamıyo.cam terebentın ve badem yagı kullnyrumm ıse yaramyo.bu ampuller de sanırım olay.ayrıca benım saclarım bu yaglardan sonra yapıs yapıs duryo szde olmuyomu ya

Çam terebentin saçını kurutmuyormu? Ben daha önce badem yağı, çam terebentin, hint yağı ve jojoba yağını şampuana karıştırıp uyguluyordum sonra öğrendimki çam terebentin saçları kurutuyomuş hemen bıraktım. Uzamasına yaramıştı ama hiç nemlenmedi aksine tiftik tiftik oldu saçlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…