Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış kuru kırık saçlarıma ürünler :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Yikayip cikiyosun kiz. Bu kadar basit. Bende işe yaradi. Seni bilmem ama.

Aslinda yaglardan en cok yarayani sarimsak yagi. Kokusu problem olmazsa haftada bir sürebilirsin. Benim oglumun saclari seyrekti yapmistim. Simdi saclari cok iyi. Hatta haddinden fazla iyi. Birazcik uzasa koyun yunu gibi topak topak bir suru kıl :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çocuğuna veya kendine nasıl kullandın canım?senin oglan kaç yaşında?

Çocuğuna veya kendine nasıl kullandın canım?senin oglan kaç yaşında?
Ben yag seklinde sac diplerime suruyorum. Bikac saat bekletiyorum. Badem yagi olur, sarimsak yagi, hakiki zeytinyagi, yilanyagi, hint yagi vs. Bunlar saca iyi gelir.

Oglum 1 yasindaydi. Saclari cok seyrekti. Tras ettirdim. Aldim sarimsagi ikiye böldüm. Surdum kafasina. Maasallah iyi sonuc geldi. Simdi 6 yasinda. Saclari gur ve cabuk uzuyor.

Ben yag seklinde sac diplerime suruyorum. Bikac saat bekletiyorum. Badem yagi olur, sarimsak yagi, hakiki zeytinyagi, yilanyagi, hint yagi vs. Bunlar saca iyi gelir.

Oglum 1 yasindaydi. Saclari cok seyrekti. Tras ettirdim. Aldim sarimsagi ikiye böldüm. Surdum kafasina. Maasallah iyi sonuc geldi. Simdi 6 yasinda. Saclari gur ve cabuk uzuyor.
Ayy harika! Ben de traş ettirdim zamanında.faydası oldu az da olsa.ama sarımsak hiç aklıma gelmemişti.koku olmuştu de mi sen sürünce başına?

Elseve mucizevi yağ denedim saçlarıma yumuşacık hafif sağlıklı görünüm oldu ayrıca kokusu da kır çiçekleri gibi zaten 6 farklı çiçekten yapılmış hakkaten çok iyi memnun kaldım tavsiye ederim:KK71::KK71:

X