- 31 Temmuz 2014
- 38
- 6
-
- Konu Sahibi enjoythelife
Tamam bakicam teşekkür ederim :)Canım aslında biraz forumu kurcalasan bir sürü bilgi var bu sorun hakkında. En basiti "boyasız ama yıpranmış saçlarım" adlı konuya bak daha geçen gün bir sürü öneri yazdım...
Merhaba :)) saçlarım çok uzun değil dalgalı Kıvırcık arası çok kırıklarım var aşırı yiprandi Sürekli dökülüyo ve dolaşıyo şekil konusunda da çok sıkınti çekiyorum yani çok zor durumdayım sacim zaten çok uzun değil ve erkek arkadaşım kestirmemi istemiyo bende bana iyi gelicek saç bakım ürünleri ariyorum yumuşacık güzel bakımlı kiriklarim onarilmis saçlar istiyorum önerileriniz var mı lütfen yardım edin acil şimdiden teşekkürler
Kaderdasiz arkadasim. Saclarimi roflede yaktilar. Kestirdim ve kahveye boyadim. Ne fena oldu. Bende lorealin yagini kullanıyorum.Canım benim saçımda 6 saat boya bekledi maalesefnaylon gibi oldu uzun saçlarımı kestirdim..
Şuan kırıklarım çok fazla boyayı bıraktım doğal yeri baya uzadı ama boyalı yerler kırılıp durduğundan dolayı uzamıyor..
Bende L'Oréal in yağını uçlarına sürüyorum ve örüyorum şimdilik böyle bi çözüm buldım
Kaderdasiz arkadasim. Saclarimi roflede yaktilar. Kestirdim ve kahveye boyadim. Ne fena oldu. Bende lorealin yagini kullanıyorum.
Sana bi tavsiyem var. 6 7 yaprak sinameke otunu 1 cay bardagi su da 3 dk kaynat. İcine 3 cay kasigi badem yagi koy. Bi tanede bemiks ampul. Karistir. Sac diplerine sur. En az 3 saat bekle. Yika. Haftada bir yap.
Ben yapiyorum suan iyi gidiyor. Birde ne uapiyorum bi bilsen.Ah kader arkadaşım onu yapmıştım bir dönem annem izin vermiyo bemiksin kokusundan... Bendr aktardan yağ karıştırttım içindr yılan Hindistan cevizi bsdem Vs bir sürü yağ var.. Bakalım izin koparabilirsem tekrar başlamayı düşünüyorum...sen şuan yapıyor musun bunu kırıklara iyi geliyor öu
Ben yapiyorum suan iyi gidiyor. Birde ne uapiyorum bi bilsen.
Restoreks diye sac uzatan bi sampuan cikti. Onun icine 1 paket kuru maya atiyorum. Sonra kullaniyorum. Yikadiktan sonra lorealin yagini surup dolanıyorum ewde. Maya sac derisini hava aldirmaya yariyor. Bunu 1 aydir yapiyorum. Boyle de devam etmeyi dusunuyorum.
Kafa derisi mayali, saclar havali
Yikayip cikiyosun kiz. Bu kadar basit. Bende işe yaradi. Seni bilmem ama.işe yarıyorsa bende mayalı gezmeye razıyım
Yikayip cikiyosun kiz. Bu kadar basit. Bende işe yaradi. Seni bilmem ama.
Aslinda yaglardan en cok yarayani sarimsak yagi. Kokusu problem olmazsa haftada bir sürebilirsin. Benim oglumun saclari seyrekti yapmistim. Simdi saclari cok iyi. Hatta haddinden fazla iyi. Birazcik uzasa koyun yunu gibi topak topak bir suru kıl
İlk birkac hafta sagliksiz saclari atiyor. Sonra duruyor. Bende dokulme kalmadi. Sen bi dene. Olmazsa yapmazsinmaşallah maşallah hepsine razıyım valla.. Du bakam bende deniycem mayalıyı restoreks çok döküyomuş diye duydum?
Sağolasın canım bilgilendirdiğin için deniycem bakalım :*İlk birkac hafta sagliksiz saclari atiyor. Sonra duruyor. Bende dokulme kalmadi. Sen bi dene. Olmazsa yapmazsin
canım aslında boya vardı ama heryeri değil iki tutam falan bide uçları oksijenli su sürmüştüm ondan da yiprandi bu söylediğin ürün güvenilir mi bide nerde bulabilirim :)Market şampuanlarından uzak dur, bakım yapan kaliteli şampuanlar ve saç maskeleri kullan. Pureology Strenght Cure serisi tavsiyemdir, evet diğer ürünlere göre biraz pahalı ama kesinlikle değer.Saçlarında boya olmamasına rağmen bu kadar yıpranmışsa o halde birde kan tahlili yaptırıp demir, folik asit, b12,çinko değerlerine baktır.
Loreal hangi yağ adı ne tam olarakCanım benim saçımda 6 saat boya bekledi maalesefnaylon gibi oldu uzun saçlarımı kestirdim..
Şuan kırıklarım çok fazla boyayı bıraktım doğal yeri baya uzadı ama boyalı yerler kırılıp durduğundan dolayı uzamıyor..
Bende L'Oréal in yağını uçlarına sürüyorum ve örüyorum şimdilik böyle bi çözüm buldım
Kesinlikle güvenilir zaten kullanırsan anlarsın. İnternette ufak bir araştırma yaparsan Pureology 'nin tüm serilerine ulaşabilirsin Türkiye'den, evet fiyatları gördüğündmuhtemelen inme inecektir ama şu ana kadar kullandığım en iyi saç bakım serisi.canım aslında boya vardı ama heryeri değil iki tutam falan bide uçları oksijenli su sürmüştüm ondan da yiprandi bu söylediğin ürün güvenilir mi bide nerde bulabilirim :)
Teşekkür ederim bu kadar kırık tan sonra bidaha kullanmam zatenKesinlikle güvenilir zaten kullanırsan anlarsın. İnternette ufak bir araştırma yaparsan Pureology 'nin tüm serilerine ulaşabilirsin Türkiye'den, evet fiyatları gördüğündmuhtemelen inme inecektir ama şu ana kadar kullandığım en iyi saç bakım serisi.
Oksijenli su evet sıkıntı, normal boyadan daha fazla zarar veriyor saça, bir daha yapma lütfen.
Teşekkürler :) ama yumurta ya pek sıcak bakmıyorum ben ya suresim gelmez ama etkiliyse denemeye değer :)Yıpranmış saçlar için doğal bi maske tavsiyesinde bulunabilirim. Yumurta maskesi olarak geçiyor.malzemeleri;
Saçın uzunluğuna göre yumurta sarısı( kısa saç 1 adet, orta uzunlukta saç 2 adet, uzun saç 3 adet) bunda amaç beyazını katmamakta. Çünkü beyazı saçı kurutabilir.
1 veya 2 yemek kaşığı bal( saçın uzunluğuna göre ayarlanır)
1-2 kapak badem yağı(yine saç uzunluğuna göre)
3-5 yemek kaşığı zeytinyağı( saç uzunluğuna göre)
Bu arada isteğe bağlı karışımımıza bepanthen ampul ve e vitamini koyabiliriz.
Bu karısımı iyice karıştırıp ıslak saçlarımıza güzelce sürüyoruz. Her yerine sürdüğümüze emin olalım. Daha sonra 1 saat bekliyoruz. Ve durularken mutlaka soğuk su ile duruluyoruz. Suyumuz sıcak veya ılık olmayacak. Yumurtayı pişirebiliyor. Saçtan kolay çıkması için mutlaka soğuk su olmalı. Duruladıktan sonra normal duşumuzu alıyoruz(şampuan krem vs). Bu maskeyi haftada 1 defa yapıyoruz.