saçımı çok erken bir yaşta 15 yaşımda boyatmaya başladım hemde iğrenç bir renkle mavi siyah 2 sene boyunca kullandım bu rengi o yasımda bukdr siyah iyi gelmedi bende saçımı açtırmak ıstedım kuaor yıpranır aralarını acalım dedı röfle gibi yaptı dayanamadım kahveye boyadım boyadıkça aralarından kızıllıklar cıkt ve bu sefer gidip orealle tamamen actırıp kendi rengime boyattım tabi altında oreal var saçlarım ztn plastik gibi renk oldugu gıbı durmadı aktı. ve 4 ay boyunca boyatmadım aktı aktı dıplerımden saçlarım cıktı çingene cocuklullarınn sacı gıbı kızıllı sarılı oldu en son yıne dayanamadım 2 gün önce kuaföre gittim kendi rengimi istedimi bidaha boyatmak ıstemdıgmı aktıgı zaman 2 renk olmamasını soyledım kendı saç rengim koyu kumralla açık kestane arası adam bir boyadı resmen sıyah 2 gündür ağla ğla bir hal oldum o siyahtan kurtulmak için neler yaptım ben saçım şuan berbat ve koyu bir renk napıcagımı bılmıyorum hafta çarsamba breziya fönü yaptırıcam randevu aldım acaba son bir kez açtırıp boyatsam mı ama cok yıpranmıs durumdalar yada nasıl akıtıcam biraz daha açıcam bu rengi offff