• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yinemi banyo!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fffiliz

cennet kokulum
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.264
23
358
41
merhaba
bizim banyo ile ilgili bir sorunumuz yoktu ama 2 hafta önceye kadar hiç ağlamayan oğlum son 4 banyodur çığlık çığlığa ağlıyor. 14. ayında çıktı bu huy. Varmı böyle sorunla karşılaşan ne yapacam şaşırdım

benim oğlum da kısa bir süre banyodan çok korkmuştu,suyu görünce korkudan minicik elleriyle kollarıma yapışıp çığlık atıyordu.bir defasında suyu biraz sıcaktı,ondan sonra oldu diye düşünüyorum.belki öyle birşeydir sizinki de,bir şekilde korkmuş ya da canı yanmıştır.

arkadaşın da dediği gibi kesin bişeyden korkmuştur. ya su sıcaktır ya da sudan boğulur gibi olmuştur. ya da başka bişey. çok üstüne gitmeden deneyin, eminim zamanla güveni geri gelecektir.

banyo esnasında bır anda tum vucudunu suya sokmayın once ayaklarını suya sokun suya alısmasını saglayın ve yavasca govdeyı suya sokun.ve banyo yaparken bebegınız ıle göz teması kurun ona guzel sozcukler söyleyın..umarım bu korku durumu en kısa zamanda duzelır bebegınızz ıle mutlu bır yaşam dılıyorum.darısı da bır gun bana dıyorum :46: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben bu tür sorunların geçici olduğuna inanıyorum...çok fazla üstelemezseniz zamanla düzelir...korkmasına mani olun yeterki.alıştırarak konuşarak oynayarak yıkamayı deneyin...eline oyalanacak oyuncak tarzı şeyler verebilirsiniz...

saolun kızlar yorumlarınız için aslında herzaman yıkadığım gibi yıkadım. bende birşeylerden korktuğunu düşünüyorum oyun oynarken alıp banyoya götürdüm bende ondan şüpheleniyorum

ben varım...!!!

11 aylıkken oldu kuzenimin oğlunu izleyerek aştık.

17 aylık şu anda. sanırım 2 aydır yine öyleydi. önce salonda bebeğimizi küvette yıkayarak başladık. sonra banyoya transffer olduk. yine banyoda suda yüzek bebek aldık onu yüzdürerek devam ettik.

banyo kalemleri aldık.

bebeğini yüzdürürken sende gir sende gir diye diye sokmayı başardık. sonra banyoda duşa kabinin içine küvetiyle girip banyo kalemleriyle fayansları çizmeye başladık. iyiyiz iki gündür çok şükür.

Back