Yinelenen teekkrm

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya
HEM MERAK HEM TEŞEKKÜR...

Altı binlere doğru gidiyor mesajlarım..Ödüm kopuyor,mesaj yazmaya..Buna bir hal çaresi bulmalıyız..Ben bu kadar madalya ile uyuyamam..Uykularım bölünür,yerinde duruyor mu diye..Sadece mesaj çoğunluğu ile alacaksak hızlanmalı mıyım..kendimi frenlemeli miyim..
Ayıp mı oluyor ..Yola devam mı acil yardım istiyorum.

Yazılarımı belden aşağı yazarsam mı köşelere,minderlere otururum..Onu da bilemedim.
Sadece bel altlarına mı vurunca gülünür (gülünüyorsa o da tartışılır)Orada da takıldım kaldım.:uhm:
Galiba başkalarının hislerine de tercüman oldum.Artık kendileri beni afetsinler haddim olmadan sordum onların adına...

(Aşağıdaki yazımı daha önce yazmıştım tekrarıdır)

MADALYAM :hooray:için sizlere teşekkür bile edemedim.Gizli tebrikler aldığım halde.
Halbuki madalya böyle mi verilir.Bu kadar sessiz ve derinden bu kadar seviyeli,olmaz ki
Eve yollamalıydınız...Ailece havalara zıplayıp kutlama yapmalıydık..Konu,komşu,eş,dost.
Düşündüm de o da yetmez.Şöyle koca bir tır üstünde KK yazısı olan,arkasında medya ordusu ile gelip... Caddenin ortasında beni anons edip törenle vermek varken..(METİN UCA VERSE MESELÂ)Türkiye de gündem nasıl değişir öğretecektiniz..Tüm hayallerimi yıktınız ... olmadı ama neyse.
Madalyam sitenin içinde,gözümün önünde öylece duruyor.Gözümü ondan alamıyorum.Gece yatağıma giderken onu yatağıma çengelleyip uyumak isterdim.Kalkınca yine aynı yere koymak...Ne yapalım kısmette Bu kadarı varmış

Şu üç günlük ahir ömrümün,ikinci gününde böylesi anlamlı bir ödül için TEŞEKKÜRLER EDİYORUM ediyorum.Şimdiye kadar ilk ödülüm.Sindire sindire onu seyrediyor,mutlu oluyorum Sağlığım el verdikçe sizinleyim...Kız halaya çekermiş 95 yaşında olduğuna göre benden kurtuluş yok...:1yes2:
Zahmetlere girmişsiniz..Halbuki bizler burada çok mutluyuz...O kadar mutluyuz ki ,kovsanız bir delik ararız,girmenin yollarını buluruz.İnsanı ne bağlıyor,ne bağımlılığı belli değil..Kimsede çözmüş değil..Kendimizi mi sınıyoruz,sanal ortamımı o da belli değil.Zaman gösterecek. Yani diyeceğim çok da önemsemeyin madalyayı...Bizler,onu vermeseniz de buralarda olacağız..
sevgilerimle teşekkürler:çiçek:

Yeşilim..sen neye gülüyorsan,onu yaz..belaltı belüstü diye bakma..Madalyaların için de endişelenme,geceleri ben uyanır uyanır bakarım ordalar mı değiller mi diye..Kız allah iyiliğini versin,tek derdin bu olsun...sevgiler.

ne yazarsan yaz yeşilim biz seni zevkle okuyoruz. herşeyi o kadar güzel bir dille yazıyorsun ki masal tadında, ne zaman yazdıklarını okusan dudaklarımda bir tebessüm oluşuyor. :çiçek:

sevgili yeşilim yazdığın yazınlarda insanların yüreklerini kırmadan okadar zarifçe anlatıyorsunki duygularını gerçekten okumaktan çok zevk duyuyorum....Sen herşeyin en iyisini hakediyorsunnnn...

tuşiana teşekkürler tatlım madalyamı emanet edersem bakacağından eminim:):)
emez2005 sağol canım okuduğuna ve yorumlarına
nixe..sanada teşekkürler sadece duygularımı paylaşmak istedim

ablacım yönetime tşk et et bitiremeyiz ki :)) neyse bende senin aracılığınla tüm yönetimdeki arkadaşlara ve saygıdeğer patronuma sevgilerimi yolluyorum jeyyar en büyük patron sensin :Roflol:

Yesilim yarama parmak bastin ben topik acamadim bile tesekkur icin, nedenmi nedeni basit bir madalyam vardi oldu iki tane simdi ne yaparim ben anlayamadim mesajdan tesekkur ettim yoneticilere aman sakin yanlis anlasilmasin benim bu ikinci madalyamdan da haberim yoktu birinciden olmadigi gibi buda nedir diye sasirdim, sevinsem olmaz uzuldum tuhaf oldum, ortalikta gorunmemeye calistim hatta canim kardesime soyledim aman simdi ben ne yapacagim bu iki madalya ve ben eyvahlar olsun dedim durdum, simdi sen topik acmisin bende senin yaninda sakin sakin usul usul tesekkur ederim artik ulu orta yoksa gizliden gizliye aman bu iki madalya mesaj sayisi ben neler yapiyorum nerelere gelmisim boyle diye icim icimi kemirdi, dun oglum esime baba annem bir madalya daha almis deyince esimin ilk sozu bu aman 2 madalyana dikkat et verdiklerine gore vardir yaptigin birseyler senden korkulur dedi ne yapiyorsam yaptigim mesaj yazmak vakit gecirmek dostluklar kurmak, laf aramizda esim cok kiskaniyor kulubu elinde olsa heran girip okuyacakta vakti yok Allah'tan, neyse ben bu madalyalarimdan dolayi tesekkur ediyorum ve arkadaslar dostlarim hepinizi cok seviyorum, madalya onemli degil isterse hic olmasin, mesaj sayim oda hic onemli degil asil muhim olan dostlarimin sayisi bundan dolayi mutluyum ben:çiçek:

ayşecik tebrikler canım sen niye üzülüyorsun.sana verilen madalyayı Fransa sokaklarında gezdir bak Türk sınırlarını aşmış gelmiş sana....göğsünü gere gere.. ..canım güle güle kullan..burada dahada mutlu olmanı diliyorum..

Yeşilim sen yazmaya devam et, sakın bizi o güzel duygularından yazılarından mahrum etme .sen benim gibi sessizlerin sesi oluyorsun.Sana madalyalar feda olsun sen fazlası ile hak'ediyorsun.

lente teşekkür ederim.Ne güzel motivasyon bu... Bende sizin yorumlarınıza bayılıyorum.İyi ki varsınız diyorum...Ben de sizi seviyorum.

sevgili yeşilim aslında senin teşekküre değil bizim sana teşekkür etmemiz lazım bize yazdığın anlamlı yazlılarınla ders çıkartmayı öğretiyorsun bizlere, çok anlamlı konuları ele alıyorsun yazılarında.....

:çiçek:sen her zaman uslubunu bilirsin,senin ağırlığın yeter:asigim:

yeşilim o kadar içten ve o kadar seviyeli yazıyorsun ki bence madalyayı haketmişsin...

yeşilim yazılarını büyük bir zevkle okuyorum,bazı yazılarında kendi yaşadığım şeyleri buluyorum,o kadar güzel anlatıyorsunki senin yazılarını okuyunca güne daha güzel başlıyorum,hatta arama motorundan yeni yazıların varmı diye bakıyorum:Roflol:
güzel paylaşımlarının devamını bekliyorum yeşilim:çiçek:

ya neden yeşilim yaa mesaj sayısı artınca korkuluyo mu? neden ? korkulacak bişey mi yaptın ki sen?

bu kadar ince düşünme yeşilim ..herkesi kendin gibi sanıyorsun ama bu sitede çokkk kafası da mesajı da boş insan varr..kendini onlarla bir tutma sen..yanlarından bile geçmezsin çünkü :çiçek:

sen bize değil biz sana teşekkür edelim yeşilim,sen harikasın herşeyin en güzeli seninle olsunnn

YEŞİLİM,

Kimseye taşıyamayacağı yük verilmez.Sen bir değil yüz madalyanın yükünü omuzlarında taşırsın..

Emek vermek ve karşılığını hakkıyla almak,bu senin sevildiğinin göstergesidir!Pek de şık duruyor köşede,alımlı mı alımlı...
Sen tebriklere layıksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…