Bende de reglimdem 2-3 gün önce leke gelir sonradan sökülür. Hatta 2 aydır reglime 1 hafta kala resmen kahverengi leke geliyor sonra kesiliyor . Ben yerleşme gibi anlamıştım ama yanlış alarmmış artık üzerinde durmuyorum . Sizin 3 gün geçmiş test yada kan tahlili yaptırdınız mıKızlar bat 27 Kasımdı 26 kasımda doktora gittim ultrasondan baktı rahim kalınlaşmış adet olursun dedi. Beta da baktı 0 çıktı. 2 gündür sadece 1-2 damla lekenme oluyor o da sadece lavaboya gidince oluyor. Ama hafiften karın ağrımda var. Sizde hala bi ihtimal var mı ??
benim normalde olacağım gün leke gelir 4-5 saat sonra kanamaya dönüşür. 2 gün boyunca leke gelmedi hiç. Dediğim gibi beklenen adet günümden 1 gün önce beta bakıldı 0 dı ama olmadımBende de reglimdem 2-3 gün önce leke gelir sonradan sökülür. Hatta 2 aydır reglime 1 hafta kala resmen kahverengi leke geliyor sonra kesiliyor . Ben yerleşme gibi anlamıştım ama yanlış alarmmış artık üzerinde durmuyorum . Sizin 3 gün geçmiş test yada kan tahlili yaptırdınız mı
Stres kaynaklı gecikme olabilir . Gönül isterki İnşAllh ben yanılırım güzel haberler alırsınız :)benim normalde olacağım gün leke gelir 4-5 saat sonra kanamaya dönüşür. 2 gün boyunca leke gelmedi hiç. Dediğim gibi beklenen adet günümden 1 gün önce beta bakıldı 0 dı ama olmadım
Keşke.. inşallah diyeyim. Acaba yarında sökülmezse bi test daha yapayım mı gerek var mı sence ?Stres kaynaklı gecikme olabilir . Gönül isterki İnşAllh ben yanılırım güzel haberler alırsınız :)
Canım test yap bence kahverengi leke yerleşme kanaması diyorlar genelde ben yerinde olsam çoktan gebelik testi yapmıştım eğer tabi adetin günü gününe geliyorsa benim günü gününe gelir önce kahverengi leke gelir ardından sökülür böyle bir şey yaşasaydım kesin 10 kere test yapmıştım eğer testte çıkmazsa sökülemiyordur adetin o yüzdendir kafanda netleşir benceHala olmadım sadece lekelenme
Canım ben de kuşkudayım ama 26 sında kanda bakıldı negatif çıktı. Bugün test yaptım varla yok arası aşırı silik çizgi gördüm ama belki de kuruma çizgisidir. Acaba 22sinde 2.defa yumurtaladım o yüzden mi adetim gecikti bilmiyorum kiCanım test yap bence kahverengi leke yerleşme kanaması diyorlar genelde ben yerinde olsam çoktan gebelik testi yapmıştım eğer tabi adetin günü gününe geliyorsa benim günü gününe gelir önce kahverengi leke gelir ardından sökülür böyle bir şey yaşasaydım kesin 10 kere test yapmıştım eğer testte çıkmazsa sökülemiyordur adetin o yüzdendir kafanda netleşir bence
Geç döllenme de olabilir yani adet geçikmesinden 1 hafta sonra pozitifi görenler de oluyor seninde adetinden 5 gün geçmiş neredeyse bana kalırsa 5 günde sökülmesi lazımdı adetse eğer sabah ilk idrarla test yap tekrar benceCanım ben de kuşkudayım ama 26 sında kanda bakıldı negatif çıktı. Bugün test yaptım varla yok arası aşırı silik çizgi gördüm ama belki de kuruma çizgisidir. Acaba 22sinde 2.defa yumurtaladım o yüzden mi adetim gecikti bilmiyorum ki
Ya inşallah hamileyimdir. Salıya kadar bekleyeyim olmazsam doktora gideyim tekrardan. 26 sında doktora gittiğimde rahim kalınlaşmış adet olursun dedi ama olmadımGeç döllenme de olabilir yani adet geçikmesinden 1 hafta sonra pozitifi görenler de oluyor seninde adetinden 5 gün geçmiş neredeyse bana kalırsa 5 günde sökülmesi lazımdı adetse eğer sabah ilk idrarla test yap tekrar bence