Yine Yeniden Son Kez KARATAY

Bugün ben de başladım Karatay diyetine:)

1.gün
sabah:
1 haşlanmış yumurta,domates, salatalık, küçük bir parça beyaz peynir, yarım çay bardağı ceviz, yeşil çay

öğle:
1 kase cacık, 2,5 kaşık mantar sote, 2,5 kaşık bulgur pilavı

ara:
1 bardak yeşil çay

akşam:
1 kase ayranlı çorba, 2,5 kaşık zeytinyağlı fasulye, göbek salata, 7-8 tane çiğ badem

2,5-3 lt su

Gazam mübarek olsun :)
Yanlız kilo verme aşamasında bulgur yasak

2.gün

Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta, azıcık beyaz peynir,domates, salatalık, bir dilim salam, ceviz, badem, yeşil çay

Öğle:bir kase tarhana çorbası, 2.5 yemek kaşığı bamya

Ara: diyet bisküvi

Akşam: 1 kase yoğurtlu çorba, bir parça tavuk, 2.5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye

3 lt su
Şakam -sosis gibi yiyecekler yasak onun yerine ev yapımı sucuk ,pastırma serbest birde tavuk köy tavuğu olucak

Slm kızlar herkese iyi akşamlar
Bugünkü listen
Sabah
İki dilim ekmek , domates peynir şekersiz çay , bir yemek kaşığı tavada pişmiş yumurta.
Öglen
İki dilim ekmek bir kase domates çorbası salata kutu kadar kaşar peyniri
Aksam
Bir haşlanmış yumurta domates peynir ekmeksiz
Ara öğünlerde birer orta siyah erik bir bardak sut ...
Ekmek olmamış

2.gün

Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta, azıcık beyaz peynir,domates, salatalık, bir dilim salam, ceviz, badem, yeşil çay

Öğle:bir kase tarhana çorbası, 2.5 yemek kaşığı bamya

Ara: diyet bisküvi

Akşam: 1 kase yoğurtlu çorba, bir parça tavuk, 2.5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye

3 lt su

çok güzel ama arada ki diyet bisküvi olmamış :) yani diyet bisküvi de olsa yasaklar arasında cnm
ara da süt yoğurt ayran yada kuruyemiş yiyebiliyorsun :)

Cnm çok haklısın . Durumumu söyle açıklayım :
Şimdi ben günlük hayatımda iki öğün yemek yiyen hatta bazı günler sabahları aburcuburla geçiştirmek sadece akşam esim gelince , yani bir öğün yiyen bir insandim. En önemlisi de ekmek çok seven bir insanım Velhasıl . Doktorumun günlük ekmek önerisi 6 dilim . Şimdi çok başlardayım. İnan alışmaya çalışıyorum ve cok zorlanıyorum ve bunları düşürmeye çalışıyorum. Çok haklısın hemde çok
Rabbim irade versin ...

anladım sen diyetisyene gidiyorsun..peki o zaman umarım işe yarar cnm

çok güzel ama arada ki diyet bisküvi olmamış :) yani diyet bisküvi de olsa yasaklar arasında cnm
ara da süt yoğurt ayran yada kuruyemiş yiyebiliyorsun :)

anladım sen diyetisyene gidiyorsun..peki o zaman umarım işe yarar cnm
Daha evvel de söylemiştim pofu, katı bir şey yemeden malesef doymuyorum.Bir şeyi itiraf etmem gerekirse iki gündür yarı aç dolaşıyorum.Ya diyet psikolojisine girdiğim için ya da ekmeği bir anda hayatımdan çıkardığım için "Hiç açlık çekmiyorum. " diyemiyorum malesef.Evde olsam problem değil de, çalıştığım ve sorumluluklarım olduğu için aç gezmem mümkün değil. Bisküvi açlığımı bastırmamda bu anlamda yardımcı oldu.

Daha evvel de söylemiştim pofu, katı bir şey yemeden malesef doymuyorum.Bir şeyi itiraf etmem gerekirse iki gündür yarı aç dolaşıyorum.Ya diyet psikolojisine girdiğim için ya da ekmeği bir anda hayatımdan çıkardığım için "Hiç açlık çekmiyorum. " diyemiyorum malesef.Evde olsam problem değil de, çalıştığım ve sorumluluklarım olduğu için aç gezmem mümkün değil. Bisküvi açlığımı bastırmamda bu anlamda yardımcı oldu.
anladım cnm
işte kuruyemiş yersin o da katı
diyet psikolojisi olabilir dediğin gibi

dünkü menüm ( dün cnm yemek falan istemedi hiç nedense )

sabah 1 bardak su

kahvaltı:
ceviz-süt

öğlen:
yumurtalı peynirli omlet-şekersiz çay

akşam:
1 kaşık kıymalı soğanlı sote-1 tabak tavuk çorbası

su:2.5-3 lt
spor: yapmadım

ekstram : haşlanmış küçük bi mısır yedim :sinirli::sinirli: evet cısss olduğunu biliyorum :KK17::KK17:

dün benim için ciddi manada çok kötü bi gündü..

evet kızlar
11 temmuzdan bu yana yani tam 1 ay oldu
5 kilo vermiş bulunmaktayım
bana biraz az gibi geliyordu ama normal olduğunu sonradan anladım :KK70:
önümde daha uzun bi zaman var yaklaşık 4-5 ay kadar..belki daha uzun
kilomu son 4 kilodan sonra yazıcam :) hala erken benim için..

dünkü menüm ( dün cnm yemek falan istemedi hiç nedense )

sabah 1 bardak su

kahvaltı:
ceviz-süt

öğlen:
yumurtalı peynirli omlet-şekersiz çay

akşam:
1 kaşık kıymalı soğanlı sote-1 tabak tavuk çorbası

su:2.5-3 lt
spor: yapmadım

ekstram : haşlanmış küçük bi mısır yedim :sinirli::sinirli: evet cısss olduğunu biliyorum :KK17::KK17:

dün benim için ciddi manada çok kötü bi gündü..

Cnm nedir problem hastamısın.
Pofu kaç aydır yapıyorsun diyet ne kadar dan düştün merak ettim...

Cnm nedir problem hastamısın.
Pofu kaç aydır yapıyorsun diyet ne kadar dan düştün merak ettim...
yok ya bilmiyorum sıcaktan falan herhalde..cnm hiç bişey istemiyrdu süt içtim bende
düzgün olarak 11 temmuzda başladım,ne kadardan düştüğümü son 4 kilodan sonra söylüycem cnm..şuan ilk 5 i verdim..bi ileri 2 geri oldu ama verdim :)

Ga
evet kızlar
kilomu son 4 kilodan sonra yazıcam :) hala erken benim için..[/QUOTE

Gayet iyi 5 kilo bir ayda . Daha ne olsun . Umarım bende veririm okadar . Azimine hayranım ve kutluyorum seni ♡♡♡

Cnm çok sıkkın . Daha önce yine Zayıflamak için ugrastim 8 kilo kadar verdim . 89 dan 80 e düştüm . Tüp bebek yaptırınca tekrar ilaçlar ve hastanede yatişlarim yüzünden aldım .
Tekrar aldığım için eşimden hiç destek göremiyorum ve benimle sürekli dalga geçiyor çok cnm sıkılıyor. Hiç destek olmuyor hiç motive etmiyor .
Ama kendime söz verdim cabaliycam sonuna kadar ...

evet kızlar
kilomu son 4 kilodan sonra yazıcam :) hala erken benim için..
Tebrikler canım:)

Cnm çok sıkkın . Daha önce yine Zayıflamak için ugrastim 8 kilo kadar verdim . 89 dan 80 e düştüm . Tüp bebek yaptırınca tekrar ilaçlar ve hastanede yatişlarim yüzünden aldım .
Tekrar aldığım için eşimden hiç destek göremiyorum ve benimle sürekli dalga geçiyor çok cnm sıkılıyor. Hiç destek olmuyor hiç motive etmiyor .
Ama kendime söz verdim cabaliycam sonuna kadar ...
Ay sinir oldum kocana önce o kendisine baksın boşver sende kulaklarını tıka benim için bile neler dediler herkese sağlıklı beslendiğini bile söyleme daha çok gererler seni

X