Yine Yeniden Son Kez KARATAY

pofu ,
diyet yapmayı sevmiyorum ama hazır düzenli spor yapıyorken kilo verme sürecini hızlandırmak istiyorum.Ben de Karatay usulü beslenmeye karar verdim.Şimdi merak ettiğim, sen günlük menünü neye göre ayarlıyorsun? Elinde kitap mı var yoksa netten mi bakıyorsun? Bir de sabah kahvaltısında ceviz, fındık gibi kuruyemişler doyurucu oluyor mu? Ne yalan söyleyeyim, ekmeksiz doymuyorum.Özellikle sabah kahvaltısında ekmeğe daha doğrusu katı şeylere ihtiyaç hissediyorum.Deneyimlerini paylaşır mısın?

Sorunu sevgili pofu sormuşsjn cevap veriyorum size evet kuruyemiş gerçekten doyurucu oluyor zaten 1 çay bardağı kadar tüketiyorsun birde yanında yumurta yiyince açlık hissi kalkıyor ben ekmeği kuruyemiş ve zeytin ile bıraktım diger soruna gelicek olursak ben kitaplarını okudum ilede okumalısın demiyorum genelde şunu aklına yerleştirmelisin unlu gıdalar ,hazır gıdalar rafine edilmiş gıdalar asitli içecekler yok onun yerine sebze ,kurubakliyat ,et balık tüketebilirsin

98 kg dan 74 kg düştüm -23 kg boyum 1.62

Yada kuruyemiş yiyerek olur

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Yarın inşallah ben de Karatay'a başlayacağım.Buraya düzenli bildirim girerim.

yeni başladıysan bi süre daha devam et
ebrunun ilk pilates videosunu yapmaya çalış diğerleri zorlar seni

Miyav_su açıklamış zaten cnm
kitabında aslında herşey yazıyor
karatay diyeti pdf diye google da arat çıkıyor

Yada kuruyemiş yiyerek olur

öğün aralarında mı kuruyemiş yemem lazım anlamadım?

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Yarın inşallah ben de Karatay'a başlayacağım.Buraya düzenli bildirim girerim.

başla cnm muhakkak..yarını bekleme hatta akşamdan başla

bugünkü özet:

sabah 1 bardak su

kahvaltımı geç yaptım briaz
kahvaltıda:
az menemen-zeytin-domates-salatalık-peynir-şekersiz çay (uzun bi aradan sonra zeytin yedim :) )

öğlen:
sütlü kahve

akşam:
tavuk-salata

su:2.5-3 lt

spor: henüz yapmadım :)

bugün de tamamdır :)

Bugün ben de başladım Karatay diyetine:)

1.gün
sabah:
1 haşlanmış yumurta,domates, salatalık, küçük bir parça beyaz peynir, yarım çay bardağı ceviz, yeşil çay

öğle:
1 kase cacık, 2,5 kaşık mantar sote, 2,5 kaşık bulgur pilavı

ara:
1 bardak yeşil çay

akşam:
1 kase ayranlı çorba, 2,5 kaşık zeytinyağlı fasulye, göbek salata, 7-8 tane çiğ badem

2,5-3 lt su

Gazam mübarek olsun :)

afiyet olsun cnm :)

bence ilk gün için gayet güzel
saat 8 den sonra bişey yemiceksin haberin olsun

günün özeti:

sabah 1 bardak su

kahvaltı:
haşlama yumurta-zeytin-domates-salatalık-yeşil biber-az peynir-ceviz-şekersiz çay

öğlen:
3 köfte-biber

ara:
1-2 ceviz-şekersiz çay

akşam:
4 tane küçük lahana dolması

su:2.5 lt
spor: jillian level2 12/30

ekstram:spor sonrası süt :)

SLM KIZLAR ....
ÇOK YORGUNUM BUGÜN HAMLADİM SANIRIM 1.30 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM . 30 DK DA PLATES İÇİN UGRASTİM.
YEDİKLERİME GELİRSEK
SABAH
domates, salatalık, yumurta çay peynir üç dilim ekmek
ÖĞLEN
Domates çorbası , Salata, kutu kadar beyaz peynir, iki dilim ekmek
AKSAM
Üc yemek kaşığı makarna ,bir çay bardağı yoğurt , bir but haşlama tavuk ekmeksiz. ...
2.5 lt su
Ara öğünlerde üzüm yedim

Nasıl gidiyor sizce kızlar
Her yerim ağrıyor Karnım bacaklar belim...[/QUOTE]

cnm karnın bacakalrın ve belinin ağrıması normal bi durum
bunun dışında sana bi kaç öneri
ara öğün yapmayay çalış,yapıyorsan bile meyve yeme yerine süt ayran yoğurt falan koy..
ekmek makarna pilav bunlardan uzak dur
sabah 3 dilim demişsin ben bu çok fazla
ardından öğlen de 2 dilim eder sana 5 dilim ekmek
akşam makarna demişsin 3 kaşık makarna da 1 dilim ekmek ediyor..yani sen gün içinde toplam 6 dilim kadar yemiş oluyorsun ki bu gerçekten fazla
onun dışında su ve spor olarak gayet iyi...

yarın tam 1 ay olucak :) yarın kaç kilo verdiğimi toplamda yazıcam..

E

2.gün

Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta, azıcık beyaz peynir,domates, salatalık, bir dilim salam, ceviz, badem, yeşil çay

Öğle:bir kase tarhana çorbası, 2.5 yemek kaşığı bamya

Ara: diyet bisküvi

Akşam: 1 kase yoğurtlu çorba, bir parça tavuk, 2.5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye

3 lt su

Cnm çok haklısın . Durumumu söyle açıklayım :
Şimdi ben günlük hayatımda iki öğün yemek yiyen hatta bazı günler sabahları aburcuburla geçiştirmek sadece akşam esim gelince , yani bir öğün yiyen bir insandim. En önemlisi de ekmek çok seven bir insanım Velhasıl . Doktorumun günlük ekmek önerisi 6 dilim . Şimdi çok başlardayım. İnan alışmaya çalışıyorum ve cok zorlanıyorum ve bunları düşürmeye çalışıyorum. Çok haklısın hemde çok
Rabbim irade versin ...

Slm kızlar herkese iyi akşamlar
Bugünkü listen
Sabah
İki dilim ekmek , domates peynir şekersiz çay , bir yemek kaşığı tavada pişmiş yumurta.
Öglen
İki dilim ekmek bir kase domates çorbası salata kutu kadar kaşar peyniri
Aksam
Bir haşlanmış yumurta domates peynir ekmeksiz
Ara öğünlerde birer orta siyah erik bir bardak sut ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…