Sorunu sevgilipofu ,
diyet yapmayı sevmiyorum ama hazır düzenli spor yapıyorken kilo verme sürecini hızlandırmak istiyorum.Ben de Karatay usulü beslenmeye karar verdim.Şimdi merak ettiğim, sen günlük menünü neye göre ayarlıyorsun? Elinde kitap mı var yoksa netten mi bakıyorsun? Bir de sabah kahvaltısında ceviz, fındık gibi kuruyemişler doyurucu oluyor mu? Ne yalan söyleyeyim, ekmeksiz doymuyorum.Özellikle sabah kahvaltısında ekmeğe daha doğrusu katı şeylere ihtiyaç hissediyorum.Deneyimlerini paylaşır mısın?
98 kg dan 74 kg düştüm -23 kg boyum 1.62Bende başladım kızlar . Açim yada psikolojik olarak aç hissediyorum. Diyet lerimiz aynı hemen hemen 3 lt su 1 saat yürüyüş . Kızlar yardım edin motive olmaya ihtiyacım var . Zayirlayanlar kaç kilo verdiklerini yazsin lar .
Yaş 25
kilo 93
boy 168
Durumum coookk fenaa
Yada kuruyemiş yiyerek olurMerhabalar :)
Ogun aralarim 4 saat yazmissiniz ama bu sekilde bir yere kadar kilo verirsiniz
Leptin zaten 4. saatte devreye giriyor en az bir saat calismasi lazim
Nacizane tavsiyem sabah cok erken kalkmiyorsaniz ogle ogununu cikarmaniz eger cok erken kalkiyorsaniz da ogleni yemek degil de acligi yatistirmak seklinde gecirmeniz. Yani corba ya da yogurt gibi :)
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Yarın inşallah ben de Karatay'a başlayacağım.Buraya düzenli bildirim girerim.Sorunu sevgilipofu sormuşsjn cevap veriyorum size evet kuruyemiş gerçekten doyurucu oluyor zaten 1 çay bardağı kadar tüketiyorsun birde yanında yumurta yiyince açlık hissi kalkıyor ben ekmeği kuruyemiş ve zeytin ile bıraktım diger soruna gelicek olursak ben kitaplarını okudum ilede okumalısın demiyorum genelde şunu aklına yerleştirmelisin unlu gıdalar ,hazır gıdalar rafine edilmiş gıdalar asitli içecekler yok onun yerine sebze ,kurubakliyat ,et balık tüketebilirsin
Çok haklısın ama yeni başladım . Şuan yürüyüşe alıştım birazcık sonra zaten bu ebru Şallı nin hareketini yapmaya ugrastim bir şey bu kadar çok zor gelir mi çok zordu. Yine artırmak için uğraşıyorum.
pofu ,
diyet yapmayı sevmiyorum ama hazır düzenli spor yapıyorken kilo verme sürecini hızlandırmak istiyorum.Ben de Karatay usulü beslenmeye karar verdim.Şimdi merak ettiğim, sen günlük menünü neye göre ayarlıyorsun? Elinde kitap mı var yoksa netten mi bakıyorsun? Bir de sabah kahvaltısında ceviz, fındık gibi kuruyemişler doyurucu oluyor mu? Ne yalan söyleyeyim, ekmeksiz doymuyorum.Özellikle sabah kahvaltısında ekmeğe daha doğrusu katı şeylere ihtiyaç hissediyorum.Deneyimlerini paylaşır mısın?
Yada kuruyemiş yiyerek olur
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Yarın inşallah ben de Karatay'a başlayacağım.Buraya düzenli bildirim girerim.
bugünkü özet:
sabah 1 bardak su
kahvaltımı geç yaptım briaz
kahvaltıda:
az menemen-zeytin-domates-salatalık-peynir-şekersiz çay (uzun bi aradan sonra zeytin yedim :) )
öğlen:
sütlü kahve
akşam:
tavuk-salata
su:2.5-3 lt
spor: jillian level 2 11/30 ve cardio kickbox :)
afiyet olsun cnm :)Bugün ben de başladım Karatay diyetine:)
1.gün
sabah:
1 haşlanmış yumurta,domates, salatalık, küçük bir parça beyaz peynir, yarım çay bardağı ceviz, yeşil çay
öğle:
1 kase cacık, 2,5 kaşık mantar sote, 2,5 kaşık bulgur pilavı
ara:
1 bardak yeşil çay
akşam:
1 kase ayranlı çorba, 2,5 kaşık zeytinyağlı fasulye, göbek salata, 7-8 tane çiğ badem
2,5-3 lt su
Gazam mübarek olsun :)
Tamam pofu, haber verdiğin için çok teşekkür ederim:)afiyet olsun cnm :)
bence ilk gün için gayet güzel
saat 8 den sonra bişey yemiceksin haberin olsun
ne demek tatlım :)Tamam pofu, haber verdiğin için çok teşekkür ederim:)
cnm karnın bacakalrın ve belinin ağrıması normal bi durumSLM KIZLAR ....
ÇOK YORGUNUM BUGÜN HAMLADİM SANIRIM 1.30 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM . 30 DK DA PLATES İÇİN UGRASTİM.
YEDİKLERİME GELİRSEK
SABAH
domates, salatalık, yumurta çay peynir üç dilim ekmek
ÖĞLEN
Domates çorbası , Salata, kutu kadar beyaz peynir, iki dilim ekmek
AKSAM
Üc yemek kaşığı makarna ,bir çay bardağı yoğurt , bir but haşlama tavuk ekmeksiz. ...
2.5 lt su
Ara öğünlerde üzüm yedim
Nasıl gidiyor sizce kızlar
Her yerim ağrıyor Karnım bacaklar belim...
cnm karnın bacakalrın ve belinin ağrıması normal bi durum
bunun dışında sana bi kaç öneri
ara öğün yapmayay çalış,yapıyorsan bile meyve yeme yerine süt ayran yoğurt falan koy..
ekmek makarna pilav bunlardan uzak dur
sabah 3 dilim demişsin ben bu çok fazla
ardından öğlen de 2 dilim eder sana 5 dilim ekmek
akşam makarna demişsin 3 kaşık makarna da 1 dilim ekmek ediyor..yani sen gün içinde toplam 6 dilim kadar yemiş oluyorsun ki bu gerçekten fazla
onun dışında su ve spor olarak gayet iyi...[/QUOT
Cnm çok haklısın . Durumumu söyle açıklayım :
Şimdi ben günlük hayatımda iki öğün yemek yiyen hatta bazı günler sabahları aburcuburla geçiştirmek sadece akşam esim gelince , yani bir öğün yiyen bir insandim. En önemlisi de ekmek çok seven bir insanım Velhasıl . Doktorumun günlük ekmek önerisi 6 dilim . Şimdi çok başlardayım. İnan alışmaya çalışıyorum ve cok zorlanıyorum ve bunları düşürmeye çalışıyorum. Çok haklısın hemde çok
Rabbim irade versin ...
Cnm çok haklısın . Durumumu söyle açıklayım :