Bayan pofu sizi takibe aldım bilesiniz
aaaa balonccuukk yaşıyon mu senPofuuu kız ikimizi birbirimize vura vura dövmek lazımben de kilo aldım ben de
AA ölmemi mi bekliyordun kızaaaa balonccuukk yaşıyon mu sen
hahaha yok beee daha nelerAA ölmemi mi bekliyordun kızyaşıyorum tabi
dukkan yaparken içtim cnm sadece et tavukdan gına gelmişti 3 gündepofu menün genelde güzel fakat şu zero bıraksan çok daha sağlıklı bir insan olursun
Süpersin o Zaman Canım bende sadece çekilmiş taze Türk kahvesi içiyorum sade sanada tavsiye ederimhahaha yok beee daha neler
allah gecinden versin kuzuumm
dukkan yaparken içtim cnm sadece et tavukdan gına gelmişti 3 gündeağzım azcık tatlansın diyeydi
yani normalde içmiyorum zaten
hatta kahveyi bile( nescafe ) bıraktım :)
sorma ya günde 3-4 tane içiyordumSüpersin o Zaman Canım bende sadece çekilmiş taze Türk kahvesi içiyorum sade sanada tavsiye ederim
Miyav_su huzurunda bugünün özeti
sabah 1 bardak su
kahvaltı 9.00
peynir-domates-salatalık-yeşil biber-şekersiz çay-1 tane siyah erik-ceviz ( yumurta canım istemedi bugün :S)
öğlen 13.30
1 küçük karnıyarık-yeşil salata
ara: 15.30
soğuk sütle kahve :)
akşam 17.30
fırında 1-2 köfte-biber -cacık
spor: jillian 30 days shred level 1 8/30 ve jillian cardio kickbox ( toplam 52 dakka kadar )
su: 2.5-3 lt arası
şimdilik bu kadar
canım sakin ol biBende başladım kızlar . Açim yada psikolojik olarak aç hissediyorum. Diyet lerimiz aynı hemen hemen 3 lt su 1 saat yürüyüş . Kızlar yardım edin motive olmaya ihtiyacım var . Zayirlayanlar kaç kilo verdiklerini yazsin lar .
Yaş 25
kilo 93
boy 168
Durumum coookk fenaa
cnm ben 9 da kahvaltı ediyorumMerhabalar :)
Ogun aralarim 4 saat yazmissiniz ama bu sekilde bir yere kadar kilo verirsiniz
Leptin zaten 4. saatte devreye giriyor en az bir saat calismasi lazim
Nacizane tavsiyem sabah cok erken kalkmiyorsaniz ogle ogununu cikarmaniz eger cok erken kalkiyorsaniz da ogleni yemek degil de acligi yatistirmak seklinde gecirmeniz. Yani corba ya da yogurt gibi :)
canım sakin ol bi
ikincisi açlık hissi bence tamamen psikolojik
acıktığını hissettiğin an bi salatalık yiyebilirsin yada su içebilirsin
sporu arttırman lazım yavaş yavaş 1 saatlik yürüyüşe alışırsan kilo veremezsin benden demesi