Yine Yeniden Son Kez KARATAY

işin sırrını çözdüm :)) kilolarımın bir kısmı verdim ama daha çookkk yolum var,onun için sabırlı olmam gerek :)

AA ölmemi mi bekliyordun kız yaşıyorum tabi
hahaha yok beee daha neler
allah gecinden versin kuzuumm

pofu menün genelde güzel fakat şu zero bıraksan çok daha sağlıklı bir insan olursun
dukkan yaparken içtim cnm sadece et tavukdan gına gelmişti 3 günde ağzım azcık tatlansın diyeydi
yani normalde içmiyorum zaten
hatta kahveyi bile( nescafe ) bıraktım :)

Süpersin o Zaman Canım bende sadece çekilmiş taze Türk kahvesi içiyorum sade sanada tavsiye ederim

Süpersin o Zaman Canım bende sadece çekilmiş taze Türk kahvesi içiyorum sade sanada tavsiye ederim
sorma ya günde 3-4 tane içiyordum
okula giderdim sabahları hemen bi tane alırdım
evde -ders çalışırken-bi yerde otururken sürekli
2 aydır ağzıma sürmedim benimde böyle bi huyum var :) bişeyi yemezsem içmezsem ağzıma sürmem
canım istiyor mu evet arada ama allahtan sıcak havalar
onun yerine soğuk süte 1 tane sade kahve atıyorum valla o yetiyor
ne şeker ne süt tozu hiç bişeyi yok
türk kahveside içiyorum ama onu da tek şekerli içebiliyorum onun için onu da içmiyorum artık

Miyav_su huzurunda bugünün özeti

sabah 1 bardak su

kahvaltı:
peynir-domates-salatalık-yeşil biber-şekersiz çay-1 tane siyah erik-ceviz ( yumurta canım istemedi bugün :S)

öğlen:
1 küçük karnıyarık-yeşil salata

akşam: (henüz yapmadım )
fırında 1-2 köfte-biber -cacık

spor: jillian 30 days shred level 1 8/30 ve jillian cardio kickbox ( toplam 52 dakka kadar )
su: 2.5-3 lt arası
şimdilik bu kadar

günümü tamamladım :)

sabah 1 bardak su

kahvaltı:
yumurta-domates-biber-salatalık-ceviz-1 küçük armut

öğlen:
1 bardak kahveli süt

akşam:
taze fasulye-yoğurtlu tavuklu çorba

spor: jillian 30 days shred level 1 9/30 , jillian cardio kickbox ve 6w6p :)

su: 2.5-3 lt

ekstram yok bugün :)

sabah 1 bardak su

kahvaltı
peynir-domates-salatalık-ceviz-şekersiz çay

öğlen:
tavuklu çorba-taze fasulye

akşam:
2 kaşık bulgur pilavı-1 kase ayranlı çorba-taze fasulye-az salata

su:2.5-3 lt
spor: jillian 30 days shred level 1 10/30

Bende başladım kızlar . Açim yada psikolojik olarak aç hissediyorum. Diyet lerimiz aynı hemen hemen 3 lt su 1 saat yürüyüş . Kızlar yardım edin motive olmaya ihtiyacım var . Zayirlayanlar kaç kilo verdiklerini yazsin lar .
Yaş 25
kilo 93
boy 168
Durumum coookk fenaa

Merhabalar :)
Ogun aralarim 4 saat yazmissiniz ama bu sekilde bir yere kadar kilo verirsiniz
Leptin zaten 4. saatte devreye giriyor en az bir saat calismasi lazim
Nacizane tavsiyem sabah cok erken kalkmiyorsaniz ogle ogununu cikarmaniz eger cok erken kalkiyorsaniz da ogleni yemek degil de acligi yatistirmak seklinde gecirmeniz. Yani corba ya da yogurt gibi :)

canım sakin ol bi
ikincisi açlık hissi bence tamamen psikolojik
acıktığını hissettiğin an bi salatalık yiyebilirsin yada su içebilirsin
sporu arttırman lazım yavaş yavaş 1 saatlik yürüyüşe alışırsan kilo veremezsin benden demesi

cnm ben 9 da kahvaltı ediyorum
iki öğün beslenmek bana faydalı olmadı hiç denedim daha önceden,hem aşırı acıkıyorum hem tansiyonum düşüyor hem de kilo kaybım olmuyor maalesef :) eğer kahvaltım 10-11 i falan buluyorsa o zaman dediğin gibi süt içiyorum protein almak amaçlı
yoksa iki öğün yapmıyorum hiç bi şekilde
karatayın kitabında öğün araları 4 yada 5 saat diyor
bana 4 saat yetiyor o düzene oturduğu için o saatte acıkmaya başlıyorum
tabi bazı zamanlar 5-6 saatte oluyor

ayın 11 inde 1 ay olucak :) o zaman net olarak kaç kilo verdiğimi yazıcam

Çok haklısın ama yeni başladım . Şuan yürüyüşe alıştım birazcık sonra zaten bu ebru Şallı nin hareketini yapmaya ugrastim bir şey bu kadar çok zor gelir mi çok zordu. Yine artırmak için uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…