Yine Yeniden Son Kez KARATAY

Canım geceden suya kuru kayısı koy içine sabah kayısı ye suyunu iç şişkinlik gider

hastayım abla tüm gün yattım,sen neler yaptın hava da soğuk bişey de yapılmıyor
Geçmiş olsun canım benim bende dükkandaydım oradan spora şimdi eve geldim birşeyler yedim aman dikkat sıcak birşeyler iç ve uzun kollu giy

pofu menü yazmıyorsun yoğun musun
ooff sorma ablacım yaa çok düzensizim son 1 haftadır
sabah kahvaltısı tam olsa öğlen yemek yiyemiyorum akşam saçmalıyorum
sabah kahvaltı edemezsem öğlen normale dönüyorum akşamla öğlen aynı oluyor
düzenimi oturtamadım
çok koşturmaca içindeyim bu ara
hareket halinde olmam kilo dengemi koruyor

Çok iyi işte karatayın sonuçları canım bugün tatil değil misin program yapsan olmaz mı 1 haftalık

Çok iyi işte karatayın sonuçları canım bugün tatil değil misin program yapsan olmaz mı 1 haftalık
tatilim evet..nasıl bi program?yeme içme mi yoksa egzersiz mi?egzersiz ancak boş kaldığımda yapabilirim..diğer türlü ben pert olurm önümüzdeki haftadan sonra yada önümüzdeki haftaiçinde daha da yoğun bi programa adım atıcam büyük ihtimal..akşam egzersizimi yapıcam biraz kaslarımın gevşemeye ihtiyacı var :)

Evet canım neden olmasın sen NASA'da mı çalıyorsun astronot musun Canım uygulayabilirsin ben 7 gün çalışıyorum Canım sabah 4 de uyandım kahvaltı hazırladım paket yaptım 6 da evden çıktım sende yaparsın

nasada olsam yemek yerdim sanrm
kahvaltımda sıkıntı yok zaten öğlene zamanım kalmıyor ve o da bende negatif işliyor
akşamda pert halde eve geliyorum o yüzden..ama ptesi için bişeyler hazırlıyıp götürcem yanımda :)

Yanlız içine doğmuş ben soruyu sormadan sen cevap yazmışsın Canım aksatma fit ve güzel bir bayan ol

Yanlız içine doğmuş ben soruyu sormadan sen cevap yazmışsın Canım aksatma fit ve güzel bir bayan ol
olucam ablacım :)
ocak sonu dedim kendime yaklaşık 4 ayım var :) o zaman kadar hiç yoktan bi 10 kilo daha verebilirim diye düşünüyorum :) hayırlısı bakalım..düzenimi oturtsam gerisi gelecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…