- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
Harikasın bende inan elimden gelse erkenden yerim fakat işteen son 5 di yediğimde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın bende inan elimden gelse erkenden yerim fakat işteen son 5 di yediğimde :)
Canım geceden suya kuru kayısı koy içine sabah kayısı ye suyunu iç şişkinlik giderMiyav_su bugün fark ettim ki pantolon bacak kısımları fena derecede bollaşmış
ama regl olcam için göbek kısmını anlayamıyorum
yemediğim halde karnım şiş..
bacaklarım inceliyor :) çok da mutlu oldum
yok kabızlık falan değil regl şişkinliği..Canım geceden suya kuru kayısı koy içine sabah kayısı ye suyunu iç şişkinlik gider
Anladım Canım oda fena oluyoryok kabızlık falan değil regl şişkinliği..
hastayım abla tüm gün yattım,sen neler yaptın hava da soğuk bişey de yapılmıyorpofu neler yaptın bugün fıstık
Geçmiş olsun canım benim bende dükkandaydım oradan spora şimdi eve geldim birşeyler yedim aman dikkat sıcak birşeyler iç ve uzun kollu giyhastayım abla tüm gün yattım,sen neler yaptın hava da soğuk bişey de yapılmıyor
ooff sorma ablacım yaa çok düzensizim son 1 haftadırpofu menü yazmıyorsun yoğun musun
Çok iyi işte karatayın sonuçları canım bugün tatil değil misin program yapsan olmaz mı 1 haftalıkooff sorma ablacım yaa çok düzensizim son 1 haftadır
sabah kahvaltısı tam olsa öğlen yemek yiyemiyorum akşam saçmalıyorum
sabah kahvaltı edemezsem öğlen normale dönüyorum akşamla öğlen aynı oluyor
düzenimi oturtamadım
çok koşturmaca içindeyim bu ara
hareket halinde olmam kilo dengemi koruyor
tatilim evet..nasıl bi program?yeme içme mi yoksa egzersiz mi?egzersiz ancak boş kaldığımda yapabilirim..diğer türlü ben pert olurm önümüzdeki haftadan sonra yada önümüzdeki haftaiçinde daha da yoğun bi programa adım atıcam büyük ihtimal..akşam egzersizimi yapıcam biraz kaslarımın gevşemeye ihtiyacı var :)Çok iyi işte karatayın sonuçları canım bugün tatil değil misin program yapsan olmaz mı 1 haftalık
Evet canım neden olmasın sen NASA'da mı çalıyorsun astronot musun Canım uygulayabilirsin ben 7 gün çalışıyorum Canım sabah 4 de uyandım kahvaltı hazırladım paket yaptım 6 da evden çıktım sende yaparsıntatilim evet..nasıl bi program?yeme içme mi yoksa egzersiz mi?egzersiz ancak boş kaldığımda yapabilirim..diğer türlü ben pert olurm önümüzdeki haftadan sonra yada önümüzdeki haftaiçinde daha da yoğun bi programa adım atıcam büyük ihtimal..akşam egzersizimi yapıcam biraz kaslarımın gevşemeye ihtiyacı var :)
nasada olsam yemek yerdim sanrmEvet canım neden olmasın sen NASA'da mı çalıyorsun astronot musun Canım uygulayabilirsin ben 7 gün çalışıyorum Canım sabah 4 de uyandım kahvaltı hazırladım paket yaptım 6 da evden çıktım sende yaparsın
Yanlız içine doğmuş ben soruyu sormadan sen cevap yazmışsın Canım aksatma fit ve güzel bir bayan olnasada olsam yemek yerdim sanrm
kahvaltımda sıkıntı yok zaten öğlene zamanım kalmıyor ve o da bende negatif işliyor
akşamda pert halde eve geliyorum o yüzden..ama ptesi için bişeyler hazırlıyıp götürcem yanımda :)
olucam ablacım :)Yanlız içine doğmuş ben soruyu sormadan sen cevap yazmışsın Canım aksatma fit ve güzel bir bayan ol