- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
Sagol Canım sporunu yapmayı unutmatşk ederim ablacım
sana da afiyet olsun şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol Canım sporunu yapmayı unutmatşk ederim ablacım
sana da afiyet olsun şimdiden
akşam yapıcam abla :)Sagol Canım sporunu yapmayı unutma
Tamam Canım kolay gelsinakşam yapıcam abla :)
şuan çalışma yapıyorum :)
bizde bi sorun var bende bi veriyorum 2 alıyorum anlamadım gittiKizlarr merhabalar
Dogru duzgun bozmadim ama gram kilo veremiyorum
Koftenin icindeki 10 gram ekmek bile ertesi gun arti cikartiyor sinir oluyorum
10undan beri gram kilo veremedim hep 1 kiloya yakin arti cikiyorum
Ay vallahi kafayi yicem artikbizde bi sorun var bende bi veriyorum 2 alıyorum anlamadım gitti
aslında o daha iyi bişeyAy vallahi kafayi yicem artik
Herkes inceldin ne kadar zayifladin dedikce diyorum dalga geciyosunuz herhalde
Kilo veremiyorum ki
Her sey ustumden dusuyor tamam da tartida eksi gormek istiyorum artik yaa
Canım tartıya takılma demek ki sıkılaşman var belki inanmazsın ama ben 71 kg 60 kg gösteriyorumAy vallahi kafayi yicem artik
Herkes inceldin ne kadar zayifladin dedikce diyorum dalga geciyosunuz herhalde
Kilo veremiyorum ki
Her sey ustumden dusuyor tamam da tartida eksi gormek istiyorum artik yaa
Oyle de tartida da eksiyi gormek istiyorum ya hep kiloya odakliyiz ya ister istemez motivasyon dusuyoaslında o daha iyi bişey
kas oranın artıyor cnm
evet tahmin ediyorum ama inan bana kas oranının arttığı için daha fazla çıkabilirsin..ama kıyafetlerin bollaşır ve sıkılaşırsın..sen benim resimlerimi görmedin değil mi? :)Oyle de tartida da eksiyi gormek istiyorum ya hep kiloya odakliyiz ya ister istemez motivasyon dusuyo
Evet sanirim oyle ya pantolon ustumden dusuyor olculuyorum 4er 5er santim incelmem var ama iste kilo da dusse super olacakCanım tartıya takılma demek ki sıkılaşman var belki inanmazsın ama ben 71 kg 60 kg gösteriyorum
Çok iyi Canım ya maşallah evet insanın gözü ibreden yana kesinlikle psikolojik olarak rahatlatıyor insanıEvet sanirim oyle ya pantolon ustumden dusuyor olculuyorum 4er 5er santim incelmem var ama iste kilo da dusse super olacak
Ben de oyleyim kimse kilomu bilmiyor ama soylersem sok olurlar
Tahminleri sordugum zaman en az 15 kilo asagisini soyluyorlar
Yeter bu kadar sıkılık azcik da tartida hafif olayim
yok ablacım yapofu kaç gündür menü yazmıyorsun fıstık nerelerdesin kaçamak mı yapıyorsun yoksa
Tamam o zaman gözüm üzerinde ona göreyok ablacım ya
kaçamak yapmaktan değil giremiyorum bi kaç gündür..
devam ediyorum yani
sabah çok erken kalkıp kahvaltı ediyorum:zeytin-peynir-ceviz-domatesTamam o zaman gözüm üzerinde ona göre
Süpersin Canım benim ben mecburum eşimi bekliyorum daha gelmedi bile yoksa bende bu saatlere kalmam en güzeli akşam 7 de bitirmek yemek işinisabah çok erken kalkıp kahvaltı ediyorum:zeytin-peynir-ceviz-domates
öğlen;bugün sadece süt içtim
akşam:çorba-taze fasulye
öğün araları 5-6 saat:)
ama reglim yakın:) şiştim biraz
bu arada bol bol da hareket ediorum
en son 5 di yediğimde :)Süpersin Canım benim ben mecburum eşimi bekliyorum daha gelmedi bile yoksa bende bu saatlere kalmam en güzeli akşam 7 de bitirmek yemek işini
aaoowww nolduu sen banlanmışınnnEvet sanirim oyle ya pantolon ustumden dusuyor olculuyorum 4er 5er santim incelmem var ama iste kilo da dusse super olacak
Ben de oyleyim kimse kilomu bilmiyor ama soylersem sok olurlar
Tahminleri sordugum zaman en az 15 kilo asagisini soyluyorlar
Yeter bu kadar sıkılık azcik da tartida hafif olayim