Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin Canım benimde rakam şu çok Mutlu oldum dün 72 kg idim Çarşamba 72.700 gr bugünde rakam bu -1,2 kg verdim8.2 ile yola devam
sende süpersin ablacım..yavaş yavaş 6 lılara iniyorsunEki Görüntüle 1884250
Süpersin Canım benimde rakam şu çok Mutlu oldum dün 72 kg idim Çarşamba 72.700 gr bugünde rakam bu -1,2 kg verdim
Ay inşallah Canım hep birlikte inelimsende süpersin ablacım..yavaş yavaş 6 lılara iniyorsun
Günaydın bayan canavar çok sevindim senin adına tebrikler Canım eminin ctesi güzel bir rakam olucak merakla bekliyorumgüünayddıınnn
kilom aynı noktada..bayram diye öyle yiyip içmedim..aksine nerdeyse yemedim diyebiliriz
sadece ve sadece ççook canım istedi diye,erken bi vakitte bi tanecik baklava yedim o kadar :)
artık normal durumlara dönebiliriz
ctesi bulunduğum noktadan düşmeyi planlıyorum
aslında dün oldu :) -9.2 yi gördüm tartıda :) tabiii gördüm yaaaa fazla yedim içtim değil asla..ama bugün eski noktaya döndüm geriGünaydın bayan canavar çok sevindim senin adına tebrikler Canım eminin ctesi güzel bir rakam olucak merakla bekliyorum
Seni gidi yaramaz boşver dönmen iyi olmuşaslında dün oldu :) -9.2 yi gördüm tartıda :) tabiii gördüm yaaaa fazla yedim içtim değil asla..ama bugün eski noktaya döndüm geri
yedin tabiii dimii neyse neyse bayram bitti..Bende +500 gr aldım
Yemem mi sadece yufka yedim affetmedim zaten Ramazan'da yemedim kurbanı bekledimyedin tabiii dimii neyse neyse bayram bitti..
olsun yaa noluuceekk boşverrrYemem mi sadece yufka yedim affetmedim zaten Ramazan'da yemedim kurbanı bekledim
Ye ha atın ölümü arpadan olsun değil mi bakıyorumda hoşuna gittiolsun yaa noluuceekk boşverrr
aayy gitmezzz miiiiiYe ha atın ölümü arpadan olsun değil mi bakıyorumda hoşuna gitti
Farkındayım benden ilk kez böyle bir menü görüyorsun olsun be gülüm rakı içen ölmedi de su içen ölmedi mi şimdi eşimle yürüyüşe gidiyoruz beyimiz 97 kg olmuş sen düşüyorsun ben çıkıyorum diye kükredi bay tombalak hergün gece kavun dondurma baklava yerse böyle olur sonra sarreleye çubuk kraker ile yiyoraayy gitmezzz miiiii
hey maşlllah gayet güzel kaloriler alıyormuşFarkındayım benden ilk kez böyle bir menü görüyorsun olsun be gülüm rakı içen ölmedi de su içen ölmedi mi şimdi eşimle yürüyüşe gidiyoruz beyimiz 97 kg olmuş sen düşüyorsun ben çıkıyorum diye kükredi bay tombalak hergün gece kavun dondurma baklava yerse böyle olur sonra sarreleye çubuk kraker ile yiyor
Canım çok uğraştım inan çok kavga ettik ama artık kendi bilir değil mi senin yöntemde iyimişhey maşlllah gayet güzel kaloriler alıyormuş
ben artık yemek istediğimde hemen kiloyu geri alcam diye elimi ve beynimi geriye çekiyorum ,korkmak bazen iyi :)
Günaydın fıstık afiyet olsun bende birazdan yapıcamGünayddıınnnn
Bugün erkenden kalktım,şuan kahvaltımın son dakkalarındayım,ilk defa uzun bi aradan sonra bu kadar erken uyanıyorum :))))
tşk ederim ablacımGünaydın fıstık afiyet olsun bende birazdan yapıcam